reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aga,brawa dla Adasia!!!

Wronka,ja tak samo jak Ty;),mi sie ciagle wydaje ze Ona taka malutka i ze se nie poradzi a tu prosze lepiej byc nie moze,tylko ciekawe kiedy mi stres pusci;).Ciegle jej mowie ze to i tamto a Ona staje,patrzy i mowi:mamo przestan!!!

Lete na zakupki:)

reklama
Hej!

To my dzisiaj swietujemy:)))...Wiki w szkole do 15.30 ale jak wroci to torcik bedzie czekał:). Wiecie ze nic konkretnego nie kupil jej na prezent,takie pierdołki z monster high,takie badziewie maja wszedzie ze naprawde tylko szkoda kasy...zaluje ze nie pozamawialam wczesniej na allegro bo mialam upatrzone kilka rzeczy ale myslalam ze uda mi sie dostac to w slepach a tu d***!

Kasiulka sto lat dla Wiki:-0

Moja na szczęście czerwcowa, więc na urodzinki dostała całą wyprawkę z H2O, bo tak chciala (plecak, piórnik, zeszyty, kredki, pióro, temperówka,mały plecaczek na lunch, worek na W-F itd.). Także miałam z głowy i tak musialabym to kupic, a tak miałam prezent i wyprawkę za jednym zamachem;-)

Wercia dzisiaj szła na 9 do szkoły, kończy 15.20. Na szczescie obiady jej wykupiłam także ciepły posiłek zje:-).

Dziekuje za zyczenia:)

Wronka,o losie...wspolczuje,moja ma dwa razy na 10.30 do 15.50 i to mi sie wydaje ze dlugo w Wy na 9...szok!!! Tez wukupilam obiady,dzisiaj byl juz pierwszy:) na szczescie moglysmy wziac tylko trzy razy w tyg bo w dwa pozostale dni konczy godzine przed obiadem wiec bezsensu...

No i po urodzinach,dobrze ze to w tyg(wiedzialam co robie;PP) wiec o 20 sie rozeszly i spokoj teraz taki ze az sie chce zyc...dostala troche ciuchow,fajna torebke i portfel,lalki z pierdołami te co sie sklada(piny pon czy jakos tam) drewniane korale do samodzielnego projektowania(super rzecz),*******ki z monster typu segregator,karteczki itp...no i przede wszystkim rower ktory dostala juz trzy tyg wczesniej co by mogla jeszcze korzystac w wakacje... teraz siedze i patrze za sofa i stwierdzam ze jedno osobowej sie nie oplaca jak juz to dwu.

A my w niedziele na chrzciny,caly dzien wnet bo na 11 potem obiad ciasto i kolacja...nie lubie takiego siedzenia.Dobrze ze prezent mam z glowy,kuzynka sama mi podaja linki co kupic bo maly lubi takie grajace i swiecace hehe.

Wiktoria Sto Lat nasza 7 latko.
Ja jestem ale nie mam czasu w tygodniu, bo jakoś się nie zorganizowani zrobiliśmy po wakacjach:confused2:. Wczoraj odpękałam dwa zebrania w przedszkolu i w domu byłam o 19:30. Pierwszy tydziń przedszkola super I był spokojny, nie płakał więc ok. Zobaczymy jak będzie dalej.
Macie plany na weekend? Bo my się wybieramy na Wyspę Młyńską na zlot StarWars:-)

Witam weekendowo!

Pierwszy tydzień szkoły za nami :-)
Z powodu mniejszego zainteresowania córci Gwiezdnymi Wojnami w tym roku odpuszczamy sobie Wyspę, choć jak była 2 lata temu to wróciła mega zadowolona! U nas jutro impreza roczkowa w rodzinie :tak:

Mowilam ze dzielne chlopaki mamy:))).

Moja za to dzisiaj jakis kryzys zlapala,rano placz ze do szkoly nie chce,potem bol brzucha ale poszla..cale wzdluz bloku szla a dochodzac do szkoly zlapala mnie za reke i w szatni to samo;( a i jeszcze zauwazylam ze ma tai dziwny tik pocierana nosa reka...
Siedziala caly czas i patrzylam na tel czy pani nie dzwoni ale jak ja odebralam to juz rogal na buzi był;)

U nas w niedziele chrzciny rodzinne:) caly dzien od 10.30 potem obiad ciacho i kolacja...uwielbiam;/

reklama
No kochane piekne słońce za oknem, trzeba korzystać póki jest. Zaraz się szykujemy do odlotu w krainę Gwiezdnych Wojen :-D

Do góry