reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

W jakich czasach nam przyszło żyć, że tacy młodzi ludzie zawał dostają.... u nas w klatce chłopak przed 30stką też miał zawał kilka lat temu :szok:

Dzis kolejny biegający dzień zakończony wieczornym zebraniem w kościele. Mam już cała listę dat zebrań, święceń i mszy obowiązkowych teraz trzeba zacząć kupować "przybory" :-)

reklama
O rany coraz młodszych dopada:no:. Mam nadzieję że chłopak z tego wyjdzie. Co do zdrowia i chorób to ja mam też od roku czarną serię, czego się nie tknę to mam chore i nawet nie wiedziałam o istnieniu takich schorzeń:crazy:
Izka współczuję zabrań , ja swoje odpękałam w zeszłym tygodniu i mam nadzieję że to na długi czas....
Co się dzieje z Madziarą JJ Sali i innymi starymi i nowymi mamami????

Dokladnie coraz mlodsze osoby...echh

Byłam w szpitalu,przelamalam sie,nienawidze od kiedy moja mam lezala(z ktorego juz nie wyszla:(((),chociaz 20 minut pogadalismy,mam nadzieje ze bedzie dobrze,humor dopisuje a to najwazniejsze,co sie jeszcze okazalo ze zostanie dziadkiem wiec musi sie wziac za siebie....

Malenstwo20 GRATULUJEMY!!!

Piękna dziś pogoda, a moje dziecko w domku zostało bo przeziębione :-( jutro ma iść na urodzinki do kręgielni ale wyjście pod znakiem zapytanie!

Wczoraj wpadł mi w ręce blog Kochamy Laurę nie mogłam się oderwać od czytania a łzy same leciały, Podziwiam tą kobietkę i nie rozumie ludzi którzy potrafią napisać matce że ma dziecko warzywko i lepiej aby przestano je leczyć a kase przeznaczyć na innych chorych :szok:

hej!

Iza,zdrowka dla Martynki!
Czytam tego bloga i tez łzy same lecą...

My dzisiaj na parapetowe do kuzyna,dzieci do szwagierki i tesciowej,dopiero wczoraj dzwonilam czy ich wezmą co by nie zapeszac,bo wiecie jak to u mnie jest jak cos zaplanuje to czesto nie zrealizuje;)

Milego weekendu!
Pozdrawiam!

Aga,jak samopoczucie???

Hej dziewczyny!
Do wiadomości wszystkich to żyje i Was podczytuje, ale nie mam sił na pisanie. Krótko mówiąc od jakiegoś czasu walcze z depresją i ogólnie jestem w dołku.

Kasiulka nie ma się co dziwić, że coraz młodsi padaja - stres niestety robi swoje.

Moje dzieci rosną. Tak pokrótce to Ewka już 3 gimnazjum i czekają nas w tym roku nerwy związane z testami i wyborem szkoły średniej.
Agata poszła do normalnego gimnazjum a popołudniami kontynuuje muzyczna więc zabiegana bardzo.
Monika nadal muzyczna i masa zajęc dodatkowych a Nikoś jako 5-latek poszedł do nowego przedszkola gdzie się szybko zaaklimatyzował i nawet zaczął jeśc - chociaż jeszcze miesiąc temu był z niego niejadek.

No to tak pokrótce
Dzięki za pamięć i życze wszystkim zdrówka - bo u nas już po pierwszym tygodniu września zaczęły się katary i kaszle.

Madzia zdrówka dla Was a dołki proszę zasypać ;-) wiem pogoda depresyjna i sama jestem jakaś nie swoja :no:

Trzeba chyba jakieś plotkowe spotkanko zrobić ?

reklama
Do góry