reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Uff pierwszy dzień za nami. I był bardzo spokojny, nie płakał, zjadł wszystko z apetytem. Jak przyszłam po niego po 14 to już było tylko troje dzieci. Zal że tak długo musi być ,ale ja wiem że jak by się przrz pierwszy tydzień przyzwyczaił do wczesnego odbierania to potem też się będzie mu ciężko przestawić. Teraz lepi się do moich nóg, ale mówi że jutro też pójdzie. No zobaczymy.
Monic widzę że masz niezły problem. Powiem tobie że moja siostrzenica miała podobnie, już jako niemowlak reagowała rykiem na blondynki w długich włosach istny cyrk. Wyrosła z tego ale nie przepada za obcymi

reklama
monic - alkademia dobry wybór :) prowadzi ja moja znajoma, ja rowniez mialam okazje prowadzic tam zajecia, sama z adasiem tez chodzilam, i caly cza prowadze tam klub aktywnych mam :)

adasko sie uspokoil 3 godz ladnie sie bawil, ale jak wyszli na spacer i zobaczyl nasze auta to w ryk ... ze chce do domu do mamy i taty, ale jak w ciagu dnia sie pytalam to mowil ze fajnie i ze jutro chce isc... mam nadzieje ze faktycznie w ciagu tygodnia da rade sie przystosowac.

adas chodzi do Ludzikowa ( mam je pod nosem)

Agnieszka oby Ada szybko polubił przedszkole! Martyna odwrotnie, przez tydzień pięknie chodziła a po tygodniu zaczęła placza, ale po kilku dniach stwierdziła chyba że nie ma wyjścia i musi przedszkole polubić ;-) Podziwiałam Twoje kiełbaski, fiu, fiu.... smakowite a i wędzarnia superowa!

Monic nie zazdroszcze, zaciskam kciuki aby szybko córcia polubiła "obcych" oczywiście bez przesady!

Córcia nie może zasnąć, pewnie myślami już w szkole i na basenie który jutro mają :-)

Przy takim dziecku jak moje człowiek cieszy się z każdej drobnostki :)
Wczoraj znów mnie zaskoczyła - dała się złapać za rękę mamie jednej z koleżanek (akurat jej często nie widzi, bardziej już zna jej męża), a potem bawiła się z nią trochę w piaskownicy. Musiałam ją zaprowadzić za rękę, ale potem mnie puściła więc cichaczem się oddaliłam o kilka metrów. Niniś co prawda po kilku minutach przybiegła do nas, ale z przejęciem opowiadała co tam robiła z panią i wyglądała jak by jej się to podobało.
Skoro mamy jeszcze rok to może jednak jest dla nas jakaś nadzieja :)

Hej!

Monic,tez bym sie cieszyła z kazdego drobnostki;)...bedzie dobrze!

Moja wstała po 6 tej i pyta kiedy do szkoly...patrze na nia i mowie dziecko daj spokoj idziesz na 11.30 haha...wczoraj sie ładnie sama spakowała,wszystko ładnie stoi i czeka na marsz do szkoły:)
W czwartek Wiki ma urodziny a ja nadal nie mam pomysłu co jej kupic...jak juz Ona sama nie wie to ja tym bardziej;)

Helołłłłłłłł!!!!

Znowu cisza;/

Aga,Mucha i jak chlopaki???

Podoga dzisiaj jakas taka dziwna...glowa mnie boli i bym spala i spala.
Jade pozniej do galerii cos dla corki zobaczyc na prezent,nie mam pomyslu ale kupic musze juz koniecznie.

adas super:) 2 dzien bez placzu, ladnie sie bawi ale i wczoraj i dzisiaj mial wpadke z siku :/ nie wiem czemu nie wola , moze za duzo wrażeń ... wczoraj plakal jak go zabieralam z przedszkola bo chcial zostac:D

reklama
Hej:-)

Wercia we wtorek pierwszy raz w szkole, jej pierwsze w życiu lekcje. Na razie było super, córcia bardzo podekscytowana z uśmiechem na twarzy. Nawet ze wstaniem problemu nie bylo, bo obudziła się sama pół godziny przed czasem hehehe. Ciekawe jak będzie później. Tylko matka lekko wrażliwa, bo po drodz łezki kapały widząc tą moją malą pindkę z plecakiem na pleckach, dobrze ,że okulary przeciwsłoneczne miałam;-)

Pierwszy dzień w szkole zaliczony pozytywnie. Jest też pierwsza ocena "Z" ( dla niewtajemniczonych- "Znakomicie":-), czyli na nasze czasy "6"):-)

monic witaj;-)

Za przedszkolaki trzymam kciuki, my dopiero za rok.

Resztę pozdrawiam i lece bo już mnie młodszy ciągnie.

Do góry