reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

No slonko,slonko...fajnie,przyjemnie czasami to i nawet goraco hehe z Wiki juz zaliczylysmy trzy razy spacerek po zakupy.A Mati do wczoraj na anty a w nocy tak sapal,dzisiaj kicha i znowu katar,załamka,kolejnego wirusa załapał?!?!?! Nie ogarniam!
Koncze obiadek,potem biore sie za pazury co by jakos jutro wygladac,wieczorem wlosy i bedzie git...tylko butów zbytnio nie mam;(.

milego weekendu:))))))))
pozdrawiam!

reklama
hej!

Jeszcze wieczorkeim raz zwymiotował ale nocka juz ok...odespalam troche,dziaiaj troche rozwolnienie ma jeszcze i jest taki"zdechły"ale mam nadzieje ze ma sie ku lepszemu.

Z chrzcin wrocilam o 21wszej,nie chcieli mnie wypusic mimo ze w domu dziecko chore,wmawiali mi ze przeciez jest z tata i krzywda mu sie nie dzieje hehe,ja to wiem ale wiadomo ze jak dzieciak chory to wole byc przy nim,i tak prawie caly dzien spal bo odsypial nocke a jak sie obudzil to co chwile dzwonili kiedy bedziemy bo sie nudza...rano jak wstal to pierwsze co zrob mi sniadanie,teraz rozolek dochodzi;).

Wiki rano do szkoly i sie okazuje ze dwie kolezanki tez jelitowka,wiec moze to co ona mi stekala w piatek na brzuch i ze jej sie chce wymiotowac to bylo juz to,przyniosla wirusa a maly taki oslabione po tym anty,raz dwa i zalapal...

Wiki na 8 dzisiaj do 11.20 wiec szybko zlecialo,za krotko nic nie zrobilam hehe,zaraz ide po nia...

UUU Kasiulka żeby tylko na innych nie przeszło. Zdrówka dla Matiego. My korzystamy z pogody na maxa, właśnie z rowerów wróciliśmy. A muszę jeszcze dodać że Star Wars w tym roku było supeer, chłopaki zachwyceni :-)

No i przeszlo na mnie;/ cala noc z wc sie zaprzyjazniałam,teraz juz lepiej,nawet zjadlam kawalek suchego chleba bo sie troche glodna zrobilam.

A wy gdzie??? Z pogody korzystacie:)

Kasiulka zdrówka!!!

Zabrakło dziś czasu na korzystanie z pogody, szkoła, basen i zebranie - wróciłam przed 20stą a jutro szkoła już od 7:45 i zebranie w kościele dla odmiany.

Własnie ciutek popadało u nas i błyski w oddali widać a ja usiadłam i pierwsza kawkę piję :)

a ja odpoczywalam w warszawce u kuzynki:) zwiozlam 4 skrzynie owocow i warzyw i walcze z zaprawami ... a juz tyle razy mowilam ze koniec :/ ehhhh .... jeszcze wczoraj lecialam do kolezanki po sloiki bo ja juz wszystko przerobilam:) do 600 liczylam teraz stracilam rachubę :) mam jeszcze 200 sloikow wiec zobacze ile zostanie heh

w najblizsza sobote w C.H Glinki bedzie swinka pepa :D od 13 do 18 chyba :)

reklama
Aga,prosze Cie...litosci,podziwiam!

Iza,to mialas ciezki dzien;/

Ja juz lepiej,nocke odespalam ale apetytu brak,w sumie to dobrze bo przyda mi sie taka mala dietka;).

Wczoraj tez podziwialam blyski z Matim w oknie,patrze na blok kumpeli,chrzestna Matiego i mowie do malego ze musimu isc ich odwiedzic,mija 15min dzwoni tel to ona ze maz jej mial zawal;((( ledwo go odratowali,38l lat chlopak,gral w pilke i padl na boisku,jest po koronografii,cos tam jeszcze mial robione ale swiadomosc kiepska...co pomysle to wyje.Co to sie dzieje?!?!Szok!

Do góry