reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
MONIC witaj! Miło, że do nas zajrzałaś, pisz dużo i czuj sie jak w domu :-)

Weekndzik rozpoczety, ale nie zrobiłam nawet połowy tego co Mucha, ledno obiad po pracy zjadłam i troche trzeba odpocząć póki dziecko jeszcze u babci. Wraca jutro a w poniedziałek już do szkoły, kiedy to zleciało????????????

Wybieracie się na święto Śliwki?

Mucha jakby sie dostał to juz by chodzil ten tydzien na 2-3h,tzw.ten tydzien adopcyjny ale niestety zostajemy razem w domu,moze w ciagu roku sie uda go gdzies wcisnac a jak nie to czekam znowu do wrzesnia;).A zlecialo mega szybko...stwierdzam ostatnio ze zdecydowanie za szybko to wszystko ucieka;(((.

My na "sliwki" nie jedziemy z powodu choroby ale kiedys jak bylismy to bylo fajowo i pewnie jeszcze nie raz tam zawitamy.

Mati spal cale popoludnie teraz buszuje,wczoraj bylo to samo i siedzial ze mna do 23 wiec pewnie dzisiaj powtorka..Wiki smacznie juz chrapie od 20stej.
...a mnie cos boli w klacie,chyba za duzo nerwow ostatnio;(...

Tak se wlasnie pomyslalam o Madziarze...Madziu co tam!?!?

Monic - witaj :) idziemy podobnie hehe moj adas ma 2 latka i jestem nw 9tc :)

kasiula - nie zazdrosze i zycze szybkiego wyzdrwienia;P

ja 2 dni walczylam ze swinia:D hehe ale dzisiaj zrobilam kielbasy i w niedziele bede wedzic uffff.... jutro jeszcze maliny zaprawie i gruchy no i koniec sezonu bo sie wykoncze....

w pon adas idzie do przedszkola a ja z nerwow nie moge spc ;( boje sie jak zareaguje bo nato przedprzedszkole wyl i nie chcial zostawac - MASAKRA poprostu !!

Aga,szalejesz:)...ja biore prosiaka ale juz z przerobami a Ty sama,podziwiam. Ciaza widze Ci sluzy:))) powera masz,hehe. Nie dziwie Ci sie ze spac nie mozesz,moze bedzie dobrze i szybko sie zaklimatyzuje,trzymam kciuki.

Wow Aga świniak i wędzenie no no zaimponowałaś mi:szok:. Taka przydomowa wędzarenka to marzenie mojego M. Mnie jakoś do przetworów takich typu słoiki nie ciągnie, może dlatego że my bardzo mało zużywamy tego zimą. Słoik ogórków czasem stoi i stoi. Ale takie domowe wędlinki to i owszem. Właśnie wczorajsza marynata mi się piecze i na chlebek będzie. Jeszcze do tego F chciał pastę z makreli i też już zrobiona i tym sposobem do rzeźnika pewnie przez tydzień nie zajde.
Co do przedzkola to ja też mam obawy

reklama
Hej!

Jakie nudy...padam!!!!
Wyszkam z Wiki chociaz troche na rower a Mati zostal w domu...anty ma do piatku ale jeszcze dzien,dwa i tez z nim wyjde chociaz na chwile o ile pogoda dopisze;).

Aga i jak tam wedzone sie robi??? Mozna na smaka przyjechac hehe???

Malenstwo a Ty jak sie czujesz...masz juz wszystko gotowe...teraz jeszcze pozostaje czekanie;/ a to najgorszy ostatni miesiac,nigdy nie lubilam,zawsze sie ciaglo jak flaki z olejem;/...ja rodzilam jedno i drugie tydzien przed terminem wiec wiesz zawsze moze byc to juz:)...

Izunia, i jak na "swiecie sliwek"???

Do góry