reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja jestem mega zachwycona aż żal było wracać do domu i tak jak piszesz Iza kiedy zrobiło się tak późno miała być godzinka ,max dwie a ja do domu po 16:00 wróciłam :-D :szok:

reklama
To super dziewczyny że spotkanie się Wam udało. Agnieszko a Tobie gratuluje. Nie wiem od jak dawna suwaczek jest ale ja dopiero dzisiaj zobaczyłam. :-)

Hej dziewczyny,
jeśli pozwolicie to i ja chciałabym się do Was przyłączyć.
Mam niespełna dwuletnią córeczkę i jestem rozpoczynam właśnie 8 tydzień ciąży :)

Czesc Monic :)....pewnie ze pozwolimy,napisz cos wiecej o sobie...z jakiego osiedla jestes??

Jakie nudy dzisiaj...oszalec idzie;/.
Moj M teraz przez weekend chodzi na popoludniu-noc,wrocil po 9tej i spi bo na 16 nazat idzie wiec jeden pokoj zajety a my tak teraz na kupie siedzimy hehe i do kompa na zmiane siadamy hehe...mlody jeszcze do wtorku na anty wiec jakos juz zleci

To milego popoludnia zycze:)

reklama
Grrrrrr skasowało mi posta:angry::angry::angry:.
Witam nową Mamuśkę i zapraszam do udzielania się.
Kasiulka czy Twój Mały miał iść od poniedziałku do przedszkola??? Mój I ma iść i już mi smutno że tak szybko ten czas leci i że to już taki duży chłopczyk.
Jak tam weekendzik rozpoczęty?? U mnie już pełną parą bo chatka posprzątana, ciasto upieczone, chleb się piecze, mięsko zamarynowane a my już po wycieczce rowerowej.

Do góry