reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Izunia
aaa fotosy jakies są???
aaa fotosy jakies są???
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
ja tez dziekuje byo suuuuuper dajcie znac kiedy nastepny raz
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Agus GRATULUJE!!! Ja tez nie zauwazylam Muszka bystre oczko masz))
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
dziekuje Wam bardzo suwaczek od kilku dni dopiero
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Czesc Monic ....pewnie ze pozwolimy,napisz cos wiecej o sobie...z jakiego osiedla jestes??
Jakie nudy dzisiaj...oszalec idzie;/.
Moj M teraz przez weekend chodzi na popoludniu-noc,wrocil po 9tej i spi bo na 16 nazat idzie wiec jeden pokoj zajety a my tak teraz na kupie siedzimy hehe i do kompa na zmiane siadamy hehe...mlody jeszcze do wtorku na anty wiec jakos juz zleci
To milego popoludnia zycze
Jakie nudy dzisiaj...oszalec idzie;/.
Moj M teraz przez weekend chodzi na popoludniu-noc,wrocil po 9tej i spi bo na 16 nazat idzie wiec jeden pokoj zajety a my tak teraz na kupie siedzimy hehe i do kompa na zmiane siadamy hehe...mlody jeszcze do wtorku na anty wiec jakos juz zleci
To milego popoludnia zycze
reklama
mucha666
matka wariatka
Grrrrrr skasowało mi posta.
Witam nową Mamuśkę i zapraszam do udzielania się.
Kasiulka czy Twój Mały miał iść od poniedziałku do przedszkola??? Mój I ma iść i już mi smutno że tak szybko ten czas leci i że to już taki duży chłopczyk.
Jak tam weekendzik rozpoczęty?? U mnie już pełną parą bo chatka posprzątana, ciasto upieczone, chleb się piecze, mięsko zamarynowane a my już po wycieczce rowerowej.
Witam nową Mamuśkę i zapraszam do udzielania się.
Kasiulka czy Twój Mały miał iść od poniedziałku do przedszkola??? Mój I ma iść i już mi smutno że tak szybko ten czas leci i że to już taki duży chłopczyk.
Jak tam weekendzik rozpoczęty?? U mnie już pełną parą bo chatka posprzątana, ciasto upieczone, chleb się piecze, mięsko zamarynowane a my już po wycieczce rowerowej.