reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Cześć dziewczynki:-D
U nas spotkania w godzinach przedpołudniowych niestety odpadają bo do 15 jestem w pracy. Jak tam u was ostatni tydzień wakacji jakieś plany? Ja dzisiaj byłam z chłopakami na wycieczce rowerowej i muszę pochwalić Francia bo 12km przejechał na swoim rowerku i był dzielny jak mały rycerz:szok:. Mam nadzieję że po wakacjach zacznie się tutaj jakiś ruch bo teraz to posucha. Miłego tygodnia wszystkim życzę

Ja nie;(...mam szpital w domu.Ledwo co wrocilam do miasta a juz jedno i drugie angina...Wiki wczoraj padla z temp 38,3st a Mati pol nocy mi plakal na bol ucha...razno poszlam do pediatry a ta mowi ze jak napisze mi ze bol to mnie przyjmie z marszu a tu d*** ona mnie na grudzien rejestruje!!! Mowie podejde,bo akurat dzisiaj laryngolog przyjmowal popoludniu,moze mnie przyjmie i faktycznie udalo nam sie dostac i Matt nie dosc ze angina to obu stronne zapalenie uszu w tym prawego ostre z wyciekajaca ropą....masakra,oczyswicie anty i na 10 dni uziemiona,mam nadzieje ze Wiki sie bardziej nie rozwinie bo tu za chwile pierwsza klasa... echh,juz nie smuce.
M tez smarka i kaszle....litosci,niech mnie ktos zabierze,plisssss!!!!!

Aaa wyprawka kupiona,prawie w calosci przez tesciową,Wiki zadowolona juz sie szkoly nie moze doczekac;)...sie zacznie;)...

Pozdrawiam!

Helołł!!

U mnie szpital cd...malo tego dawno mnie tak nie bolały plecy:(...tesciowa chciala wziac dzieciaki no ale gdzie jak one takie przeziebione,jeszcze maly mi do poludnia wymiotowal po anty a teraz ma rozwolnienie,moglam wziac zastrzyki..ech

Pogoda za oknem super,korzystajcie...

reklama
Do góry