reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pogoda rewelacyjna, dziś spacerowalismy od 10 do 20, zrobilismy około 20 km i zaliczyliśmy Śnieżkę :-) Jutro pewnie z łóżek nie wstaniemy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Mucha ,dzieki za info:)
A tel.moze masz??? Znalazlam w necie komorkowy ale nie wiem czy to ten...jak masz napisz mi priv.

Iza,ulaala ale kilometrowke zrobiliscie,a jak wczoraj bylo,daliscie rade wstac??

Za oknem normalnie....wczoraj na galotach w basenie a dzisiaj dlugie spodnie,bluzy i nawet kurtki,szok...mam nadzieje ze te upaly od piatku sie sprawdza

Dziewczyny przyznać się, która grzebała przy pogodzie, he?!?!?
Oszaleć można!! Te skoki temperatur mnie dobiją:wściekła/y:

Iza wow ale "pospacerowaliście":-) ja też uwielbiam takie wycieczki piesze ale mój D to by pewnie kopyta wyciągnął przy 5km:-D

Kasiula to mają być jakieś upały??? uu oby się sprawdziło. Mam czwartek i piątek wolny i śmigamy na Kaszuby więc byłoby miło gdyby nie lało i było w miarę ciepło:tak:

my jutro smigamy do darlowa na urlopik i tez przydalaby sie pogoda ale zapowiedzi nie sa wcale takie fajne... zobaczymy oby nie lalo co by w domu sie nie kisic...

Machamy!!!
Wczoraj kolejne dwa piekne miejsca zdobyte :-) mięsnie dopiero dzis dały nam znac o sobie więc dziś spacerkiem w dół do centrum około 2,2 km, gorzej będzie z powrotem, ale za to widoki z okna powalają. Pierwszego dnia myslałam, że nad morze pojechalismy bo taki cudo nam sie ukazało za oknem:

widokwl.jpg

Pod tymi chmurami jest Karpacz dolny :)

Pierwszy raz będąc w górach mamy poparzenia słoneczne i trzeba było balsam zakupić ;)
Ooooo słoneczko wyszło to zmykamy!
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Piknie Izka piknie:)))

Mucha,dodzwonilam sie pod ten nr co mam...przyjmuje tylko w poniedzialki od 15stej;/,mam przyjechac z marszu i tyle,tez tak bylas???

Aga milego wypadu:) trzymam kciuki za pogode!

Aaa pogoda bedzie,musi byc!!!

Ja byłam w Optomedzie na Gdańskiej tel 523287176 i tam przyjmuje w środy. PAni nas umówiła i czekaliśmy jakieś trzy tygodnie. Jak masz przyjechać z marszu to pewnie w to drugie miejsce na Przyjazną.

Ja też tzrymam kciuki za pogodę bo jak ja nie przepadam za latem tak teraz to już bym się z chęcią pogrzała w słonku

reklama
Do góry