reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Mucha ,dzieki za info
A tel.moze masz??? Znalazlam w necie komorkowy ale nie wiem czy to ten...jak masz napisz mi priv.
Iza,ulaala ale kilometrowke zrobiliscie,a jak wczoraj bylo,daliscie rade wstac??
Za oknem normalnie....wczoraj na galotach w basenie a dzisiaj dlugie spodnie,bluzy i nawet kurtki,szok...mam nadzieje ze te upaly od piatku sie sprawdza
A tel.moze masz??? Znalazlam w necie komorkowy ale nie wiem czy to ten...jak masz napisz mi priv.
Iza,ulaala ale kilometrowke zrobiliscie,a jak wczoraj bylo,daliscie rade wstac??
Za oknem normalnie....wczoraj na galotach w basenie a dzisiaj dlugie spodnie,bluzy i nawet kurtki,szok...mam nadzieje ze te upaly od piatku sie sprawdza
Dziewczyny przyznać się, która grzebała przy pogodzie, he?!?!?
Oszaleć można!! Te skoki temperatur mnie dobiją
Iza wow ale "pospacerowaliście":-) ja też uwielbiam takie wycieczki piesze ale mój D to by pewnie kopyta wyciągnął przy 5km
Kasiula to mają być jakieś upały??? uu oby się sprawdziło. Mam czwartek i piątek wolny i śmigamy na Kaszuby więc byłoby miło gdyby nie lało i było w miarę ciepło
Oszaleć można!! Te skoki temperatur mnie dobiją
Iza wow ale "pospacerowaliście":-) ja też uwielbiam takie wycieczki piesze ale mój D to by pewnie kopyta wyciągnął przy 5km
Kasiula to mają być jakieś upały??? uu oby się sprawdziło. Mam czwartek i piątek wolny i śmigamy na Kaszuby więc byłoby miło gdyby nie lało i było w miarę ciepło
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
my jutro smigamy do darlowa na urlopik i tez przydalaby sie pogoda ale zapowiedzi nie sa wcale takie fajne... zobaczymy oby nie lalo co by w domu sie nie kisic...
Machamy!!!
Wczoraj kolejne dwa piekne miejsca zdobyte :-) mięsnie dopiero dzis dały nam znac o sobie więc dziś spacerkiem w dół do centrum około 2,2 km, gorzej będzie z powrotem, ale za to widoki z okna powalają. Pierwszego dnia myslałam, że nad morze pojechalismy bo taki cudo nam sie ukazało za oknem:
Pod tymi chmurami jest Karpacz dolny
Pierwszy raz będąc w górach mamy poparzenia słoneczne i trzeba było balsam zakupić
Ooooo słoneczko wyszło to zmykamy!
Miłego dnia!
Wczoraj kolejne dwa piekne miejsca zdobyte :-) mięsnie dopiero dzis dały nam znac o sobie więc dziś spacerkiem w dół do centrum około 2,2 km, gorzej będzie z powrotem, ale za to widoki z okna powalają. Pierwszego dnia myslałam, że nad morze pojechalismy bo taki cudo nam sie ukazało za oknem:
Pod tymi chmurami jest Karpacz dolny
Pierwszy raz będąc w górach mamy poparzenia słoneczne i trzeba było balsam zakupić
Ooooo słoneczko wyszło to zmykamy!
Miłego dnia!
Ostatnia edycja:
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Piknie Izka piknie))
Mucha,dodzwonilam sie pod ten nr co mam...przyjmuje tylko w poniedzialki od 15stej;/,mam przyjechac z marszu i tyle,tez tak bylas???
Aga milego wypadu trzymam kciuki za pogode!
Aaa pogoda bedzie,musi byc!!!
Mucha,dodzwonilam sie pod ten nr co mam...przyjmuje tylko w poniedzialki od 15stej;/,mam przyjechac z marszu i tyle,tez tak bylas???
Aga milego wypadu trzymam kciuki za pogode!
Aaa pogoda bedzie,musi byc!!!
mucha666
matka wariatka
Ja byłam w Optomedzie na Gdańskiej tel 523287176 i tam przyjmuje w środy. PAni nas umówiła i czekaliśmy jakieś trzy tygodnie. Jak masz przyjechać z marszu to pewnie w to drugie miejsce na Przyjazną.
Ja też tzrymam kciuki za pogodę bo jak ja nie przepadam za latem tak teraz to już bym się z chęcią pogrzała w słonku
Ja też tzrymam kciuki za pogodę bo jak ja nie przepadam za latem tak teraz to już bym się z chęcią pogrzała w słonku
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Mucha a widzisz,tak na Przyjazna to jutro dzwonie na Gdanska
Iza,moje tez uluuuuubioooone))
Iza,moje tez uluuuuubioooone))
reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Iza zazdraszczam dopiero co z gor wrocilismy a juz bym chciala tam jechac za to teraz morze i rok na gory poczekam