reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Haloooo a Wy gdzie????
Wakacyjnie???

Aga
pozdrow Darlowo:)))...jaka pogoda dzisiaj,kiedy wracacie?? Od jutra juz lepiej,idzie ciepelko;).

Nam zmienili zakonczenie na 10,mialo byc na 12 bo te starsze klasy osobno ale w koncu robia razem bo 25lecie szkoly mamy i bedzie prezydent...tam go jeszcze nie widzieli;PP

reklama
Wczasujemy sie wczasujemy ;)
Pogoda dziś cudna, grzeje tak że z balkonu uciekłysmy z Martyną :-) za chwile baseny w Gołebieskim choć ja chyba zrezygnuje bo nie lubię :zawstydzona/y:

Słoneczka wszystkim i milego dnia!

Iza,moge za Ciebie?? Plissssssss;)))
Proszę :tak: ja jednak nie dalam się wsadzić w strój :-p biegałam i zdjęcia im robiłam aż padłam z gorąca tak grzało, jak wyszliśmy z hotelu zaczęło kropić i się troche ochłodziło.

Jutro do domu i stwierdzam że, urlopik udany, pogoda nas lubiła i tylko do Kaściółka Wang nie doszliśmy choć on blisko jest :-)

AgnieszkaJ życze słoneczka!!! My jeszcze nie dojechaliśmy do domu a ja już myśle gdzie nad morze pojechać :happy:

reklama
Jak tam dziewczyny po burzy??/ARMAGEDON normalnie!!;/

My rok w rok jezdzimy do Chłapowa albo Karwii ..Chłapowo idealne dla rodzin z dziecmi,ci głodni wrazen zatrzymuja sie we Władku ;D

W tym roku chyba sobie odpuscimy,brak funduszy a chcemy zrobic remont takze cos kosztem czegos;(

Do góry