reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Komu słonecznie temu słonecznie
:angry:. Ale na poprawę paskudnej pogody i złych humorów wybrałyśmy się z sisostrą do Fokusa i Pani w Douglasie nas wymalowała jak że wyglądałyśmy jak milion dolarów. A siorka mi sprawiła prezent na imieniny (co prawda jeszcze tydzień do nich ale co tam) Dior - Pudry - Diorskin Nude Sculpting powder makeup w Douglas.pl mówię wam cudo ale cena........:szok: A wogle zapomniałam Wam napisać że byłam z F u okulisty, oczywiście prywatnie, bo nie zdecydowałam się na koczowanie poranne na Gdańskiej i co się okazało -dziecko widzi doskonale, ba widział więcej niż ja w okularach:-D. Teraz mamy zgłosić się przed szkołą, to sobie myślę że jak pod koniec roku zarejestruje go na NFZ to akurat przed jego pójściem do szkoły przypadnie nasza kolejka:-)

Ostatnia edycja:
Iza,cieplo bylo ale slonce ja wypatrywalam juz od poludnia,wyszlo przed 19 sta a moj M sam pojechal na dzialke a my z rana dojedziemy wiec mam nadzieje ze jutro porawa pogody

Mucha,o poprosze namiary na tego okuliste...tez musze z malym isc a juz przeciagam to i przeciagam ale tak jak i Ty jak pomysle o tym koczowaniu na Gdanskiej to mi sie odechcewa..

Mucha,o poprosze namiary na tego okuliste...tez musze z malym isc a juz przeciagam to i przeciagam ale tak jak i Ty jak pomysle o tym koczowaniu na Gdanskiej to mi sie odechcewa..
Dr Lipkowska Optomed Gdańska Gabinet okulistyczny .Lek. med. Krystyna Lipkowska . , Bydgoszcz, Przyjazna 13, Lekarze - okuliści - stawiamnazdrowie.com.pl ma kobieta fajne podejście do dzieci. I wizyta w cenie umiarkowanej 70 zł.

Pozostaje się cieszyć, że człowiek się nie maluje ;-)
No pomyśl sobie o tych oszczędnościach:-D czasu i pieniędzy.

reklama
a ja dzisiaj sie pogodowo odchamilam ;) hehe caly dzien na spacerach i zabawie wrocilismy o 22 :D dziecie padlo jak po maratonie ... jutro basen :)

mucha uwielbiam diora co prawda rzadko sobie cos kupuje (wiadomo te ceny) bo moje tesciowka mi zawsze cos wysle :D ja sobie raz na pol roku perfum sprawiam :D

potrzebuje namiary na okuliste prywatnie co przyjmuje ze tak powiem natychmiast a i nie kasuje 200zł :D

Do góry