reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
opracowalam tez patent na tort w ksztalcie lalki barbi :D

Fajnie, miała kiedys Martyna taki :-)

Wrócilismy i dzis wszystkie mięsnie mnie bolą.... pokonałam lek, weszłam do kajaka, wspiełam się na sama góre scianki wsponaczkowej i poległam przy rurze ;-) ktora była tak wąska że jak kucałam czułam ją na plecach. Wkopana była w ziemi, odległość przeciskania się to 2 minuty czołgania w ciemnosci i do góre z zakretami, brrr.... potem tańce do rana, więc weekend udany bradzo! Teraz pranie i kolejne pakowanie :tak:

Mucha właśnie jakos tak ten "tor" się nazywał. Ogólnie była to intergracja firmowa - podzielili nas na 4 grupy i do dzieła, po męczarniach ;-) grilik i tańce do rana. Wyszalały się moje "młode" gnatki, hehehe.... Lubie taki wypoczynek!!!
Piękny dziś dzień na pranie, schnie szybciej nić można marzyć :tak:

Helołłłł!

Iza,fajny weekend:)...na sama mysle o tej rurze mam dreszcze;/

Burza fajna byla,ledwo co zanelam i slysze,mowie sen ale otwieram oczy a tu normalnie takie flesze szok...oczywiscie starsze dziecie u nas w lozku,bo sama sie boi,maly spal,nic go nie ruszalo,M biegal i okna zamykal bo tak dymalo ze szok a ja podziwialam widoki,hehe.

Wczoraj wizyta u laryngologa zaliczona,uszko juz lepiej,w sumie to Pani laryngolog mi nic ciekawego nie powiedziala czego bym nie wiedziala.Stwierdzila ze tez ma przerosniety trzeci migdal i juz zapisala mnie na wycinanie na nfz-rok 2014 pazdziernik,no comment...
Musze isc do alergologa,bo ten katar jego nie daje mi spokoju;(,moze tam sie dowiem czegos nowego.

A teraz Mat spi,juz ponad 2h,zara go budze bo do polnocy bedzie szalal a tak poza tym to nudy,nudy,nudy...wyjsc za bardzo nie moge bo on na anty do piatku takze co tu robic,hmm...

Wiecie,ze juz niedlugo wakacje:))))!!!! A my zakonczenie mamy w patek na 12.

reklama
Do góry