reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Jak tam dziewczyny po burzy??/ARMAGEDON normalnie!!;/

obudziła i spać nie dała. a w dodatku okna otwarte były. trzeba było przymknąć. ale można sie było spodziewać za parno było. ciekawe jak dziś pogoda będzie??
ja do 15 w pracy mam nadzieję że jak będę wracać to padać nie będzie - nie chce w deszcz iść (chociaż parasolkę wzięłam)

reklama
W tym roku chyba sobie odpuscimy,brak funduszy a chcemy zrobic remont takze cos kosztem czegos;(

I to mnie w tym chorym kraju denerwuje, że zawsze coś kosztem czegoś:angry:. Wybaczcie ale mam dzisiaj dosyć, wypłata na koncie od x czasu taka sama a ceny w sklerpach coraz wyższe, do tego podwyżka opłat za przedszkole właśnie wtedy gdy ja muszę płacić za dwójkę. I wiecie co jest najgorsze że brak jest fajnej pracy, za fajne pieniądze dla wykształconych ludzi:baffled:

I to mnie w tym chorym kraju denerwuje, że zawsze coś kosztem czegoś:angry:. Wybaczcie ale mam dzisiaj dosyć, wypłata na koncie od x czasu taka sama a ceny w sklerpach coraz wyższe, do tego podwyżka opłat za przedszkole właśnie wtedy gdy ja muszę płacić za dwójkę. I wiecie co jest najgorsze że brak jest fajnej pracy, za fajne pieniądze dla wykształconych ludzi:baffled:

Kochana, brak jest jakiejkolwiek pracy dla ludzi wyksztalconych. Wiem cos o tym, bo już prawie rok szukam. To jakiś obłęd jest, zwłaszcza jak się słyszy np, że ma się za wysokie kwalifikacje :szok:. Zaczynam żalować ,że kończyłam studia....:-(

Witam już z Fordonu, narazie koniec urlopowania!
Burza trwała w Chmielnikach godzine, prawie "światło" za oknem nie gasło :szok: ale choć biegałam po domku z aparatem to tylko raz błyskawice widziałam :no: i nie udało się!
Sesyjka dziś zaliczona, jutro fryzjerka mnie odwiedzi i mam zamiar być piękniejsza :-p w czwartek praca i kolejna sesyjka więc zaczynam czekać na piątkowe popołudnie ;-)

Kochana, brak jest jakiejkolwiek pracy dla ludzi wyksztalconych. Wiem cos o tym, bo już prawie rok szukam. To jakiś obłęd jest, zwłaszcza jak się słyszy np, że ma się za wysokie kwalifikacje :szok:. Zaczynam żalować ,że kończyłam studia....:-(

Wiem wiem. Właściwie to nie powinnam narzekać, bo w sumie nie mam tak źle ale są takie dni że mnie ta niesprawiedliwość frustruje i dobija. Tyle lat ciężkiej nauki, ciężka praca i co....g.....:angry:
A tak w lżejszym temacie to zaraz spadam do fryzjera:-)

A tak w lżejszym temacie to zaraz spadam do fryzjera:-)

Moja własnie wyszła i jestem już "piękniejsza" - tak sobie wmawiam, bo co mi zostało ;-)

Co do pracy to się nie wypowiadam bo brak słów na to wszystkoi szkoda zdrowia :no:

Byłyście w Myślęcińskim parku Dino? Słyszałam, że szkoda na niego czasu???

Może w sobotnie przedpołudnie zrobimy małe spotkanko tam lub na Wyspie Młyńskiej? Ktoś chętny?

czesc piekne pofryzjerowe forumki ;) hehe

w dino w myslu bylam, szalu nie ma ale za te pieniadze moze byc ;) fajne maja gigantyczne owady :D
w solcu teraz kasuja 28zl za wejscie PARANOJA !!!

ja szukam jakiegoś fajnego miejsca w borach nad jeziorem chce m zabrać na weekend urodzinowy za 2 tygodnie, polecicie mi cos ?

Kiedyś często bywalismy w Tleniu - piękne miejsce, ale ja z tych co zachwycają się ładnym krzakiem na trawniku :-D nie ważne, że wracalam z kilkoma kleszczami.... apropo tych stworków znalazlam jednego dwa dni po powrocie z Karpacza i zastanawiam się czy to tubylec czy emigrant :-p

Piękna pogoda więc za chwile kierunek Ostromecko !

reklama
Do góry