reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Aga,lubi mleko lubi i to jeszcze Bebiko,postanowilam ze odstawiam przede wszystkim dlatego ze go juz dosc "rozepchalo",odziwo wczoraj chcial kakao,bo Wiki pila,ale skonczylo sie na dwoch lyzeczkach i tyle,nie chce pic takiego zwyklego... w nocy dal mi czadu ze go uszy bola,katar ma juz od dluzszego czasu wiec pewnie poszlo na uszy i rano do mnie takim smutkiem ze mam mu zrobic mleko a ja ze przeciez nie ma,jeszcze raz wspomnial i narazie cisza.

Co do picia z butli to moj bratanek pil do pierwszej klasy;)

Wronka,BRAWO dla Boryska:)
Trzymam kciuki za pogode,chociaz w czwartek ma byc lipa;/

Cos jeszcze chcialm pisac i mi wylecialo,ide zaraz do przychodni...

reklama
Witam;))

Iza mój Tymek nosi aparat w dzien ale to tez jak mu przypomnę ,na noc nie chce no i tez lekarz nic nie mówił ze ma nosic podczas snu tylko 4 godz dziennie...

Tymek ma straszna wade...wystajace jedynki a dolne cofniete do tyłu i kazdy w inna strone..u nas na pewno skonczy sie na stałym aparacie...

Co do picia mleka to Kaja jeszcze dwa miesiace temu piła z butli ale poniewaz w niedziele skonczyła 3 latka wiec razem zadecydowałysmy ze wyrzucamy...jakos inne mamy mi na ambicje weszły choc wiem ze dłuzej dzieci pija...teraz pije z kubka prze słomke ale kupie jej chyba kubek-niekapek zeby na leząco mogła pic..

Co do wady zgryzu od smoczka dla mnie to przesąd,moze i ma mały wpływ ale w wiekszosci decyduja geny...Tymek smoczek mial do 6 miesiaca zycia a jak mial 8 miesiecy to ani smoczka ani butli tylko kaszki na mleku łyzeczka jadł a ma krzywe po mamusi..mam nadzieje ze Kaja po D bedzie miala zeby (po mnie białe);))

Moze jest któras zainteresowana??/w cenie promocyjnej ;)Jakbyscie słyszały ze ktos szuka dajcie znac bede wdzieczna;)

CARS hulajnoga z hamulcem AUTA Disney MONDO (2416794018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie mam slow!!!! Wrocilam od lekarza z placzacym i stekajacym dzieckiem;( pediatra dala skierowanie do laryngologa,w rejesteracji zarejesterowala mnie UWAGA na 28 sierpnia (bez komentarza),dzwonie do Gizinskich a u nich najszybciej na wtorek...aaa kazala mi jeszcze w razie pogorszenia w nocy do fundacji jechac bo tam maja mozliwosc sprawdzenia,osttnio tam bylam i wicej nie pojade,pierwszy i ostatni raz!
Pojde z rana jeszcze raz do przychodni i zobaczymy,echh...

Może i w genach krzywe zęby się dostaje tylko u mnie w rodzinie raczej nikt z tym problemu nie ma z dorosłych ale dzieci tak jakby to była choroba tego nowego pokolenia ;-)

Kasiulka skandal z tymi lekarzami, ja musze co 50 dni po recepty chodzc bo tylko jedno opakowanie moja mi zapisać tabletek które moge brac do końca życia. Dwa opakowania to 100 tabletek a lekarz może wypisac na 90 dni maksymalnie. Do tego tylko rodzinny lub endokrynolog nikt inny, a do rodzinnego kilka dni trzeba czekać.... co się dzieje w naszym pieknym kraju :no:

Kasiulka skandal z tymi lekarzami, ja musze co 50 dni po recepty chodzc bo tylko jedno opakowanie moja mi zapisać tabletek które moge brac do końca życia. Dwa opakowania to 100 tabletek a lekarz może wypisac na 90 dni maksymalnie. Do tego tylko rodzinny lub endokrynolog nikt inny, a do rodzinnego kilka dni trzeba czekać.... co się dzieje w naszym pieknym kraju :no:

Iza a co się dzieje na co chorujesz??
ja miałam podobnie miałam brać leki na stałe 30 tabl/opak i po 60zł/opak. na początku jedna dziennie a po roku to już dwie.
i też przez całe życie mi mówił ale jak przez wyjazd zmieniłam neurologa to się pytał czy nadal mam te bóle silne i jak częste i powiedział że mogę je odstawić.
chociaż szczerze powiem przez nie trochę funkcjonowałam psychicznie ( w sensie nauczania i koncentracji) lepiej.
szybciej się koncentrowałam. jakby to były sterydy naukowe.a el z ulotki wiem że pobudzało coś tam w głowie.

ale ich już nie biorę.

reklama
Iza,to co sie dzieje w tej Naszej kochanej PL...szok:(.
Szwagierka dzisiaj opowiada,ze kumpela do niej dzwoni ze ma jej zalatwic jak najszybciej kardiologa dla taty,bo terminy wszedzie na marzec,wiec udalo sie jej wcisnac tego pana na koncowke lipca i co sie okazuje ze w sobote on zmarl...jak tu sie leczyc:(

Moj M dzisiaj urodziny ma,mile spedzilismy popoludnie;),chociaz cos na poprawe humoru...niedawno wrocilam z zakupow,kupilam mlodemu kilka spodenek i pizame i co sie okazuje przy kasie,pani odczepia te zabezpieczenia i pizamke siup do worka i zaczyna kasowac spodenki,haha i pizamka poszla za darmo;) a tak sie nad nia troche zastanawialam i sie oplacalo;)...
Trzymajcie kciuki za uszy malego,dalam mu kropelki,bratowa miala,bo teraz to nawet i one sa na recepte;/...oby nocka minela w miare spokojnie.

Do góry