reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Ale może kiedyś znajdziesz czas, żeby nam za eksperta foto służyć :> Takie nasze marzenie, żeby mądry fotograf nas pouczył ;) No i możesz reklamować inicjatywę, jak znasz nudzące się w domach mamuśki.
Ze mnie ani mądry a tym bardziej ekspert żaden :tak:

Nazbierało mi się 2 wory śmieci z corci pokoju :szok: kilka kolejnych musze wydać a i tak cały czas jeszcze nie wszystko poukladałam.... w zbieractwie moje dziecko jest mega dobre :-)

Nadal nie kupiłam krzesła dla niej i wyba będe zmuszona kupić takie na kółkach którego nie chciałam.... w akcie desperacji juz miałam jej kuchenne kupić :-p

łoo matko ale sie rozpisałyście:-)

W ogóle to się witam z pracy w pełni sił:-)

Oo piszecie o tym klubie. Ubolewam, że te godziny takie kiepskie:( bo dla pracujących to już pozamiatane...

AgnieszkaJ ojj to kiepskawo ze spankiem

cholera coś mnie głowa zaczyna boleć :confused2:

Tez sie witam ze sniadaniem przed BB;-)..pogoda dzisiaj super,nic tylko pod koldre albo w tango;-).My dzisiaj imieninowo mojego M...zaraz ide z Wiki do kontroli,po drodze zakupy,zachcialo sie golabkow,potem sprzatanko,goscie,kawa i ciacho:tak:

Gosia,mnie glowa meczy juz od wczoraj a tak dlugo mialam spokoj:-(

Witam wita i o zdrowie pytam;P
U nas odpukac Kaja 3 miesiące zdrowa,Tymek to w ogóle zachartowany na maksa,chory był ostatnio w zerówce chyba oprócz jelitówki zimą.

Kasiula ja robie pomysł na gołąbki dzisiaj ale lekko zmodyfikowany bo nie cierpie niczeko(oprócz pomidorówki)z przecierem ,wiec dodaje pomidory swierze i z puszki a do tego smietana,i ofc z ryżem.

Która to chciala sweter z czystej wełny??

Ja za chwilkę jade po dzieci i skończy się błogi spokój w domu. A najlepsze jest to, że mi się Nikodem wczoraj spytał czemu musza wracać i że on się jeszcze nie stęsknił ( w przeciwieństwie do mnie). Ech, za dobrze mu u tej babci :-D

Bylam z Wiki na kontorli,wszystko ok...ciekawe na jak dlugo?!
Ale cieplo jest,jakby tego wiatru nie bylo to normlanie git;-).Chalupa ogarnieta,golabki dochodza w piekarniku:-p M buduje lego dzieciom a ja pepsi spijam w samotonosci:-)

reklama
Łoo matko ale weny nabrałyście na pisanie. Dla mnie kluby mam odpadają ze względu na godziny:no:, jak tutaj wszystkie o obiadach, zakupach i innych piszą to ja w pracy kisnę:crazy:. JJ co do zaproszenia to ja chętnie ale jak ja jestem w Twoich okolicach to znaczy jedno DZIECIAKI CHORE bo na Glinki jeździmy do doktora:cool2:. A tak wogóle to leże pod kocykiem i się relaksuję i przeglądam sobie neta w poszukiwaniu eleganckiej sukienki bo mój dziadek będzie miał .............95 urodziny i wielka impra się szykuje a ja nie mam co na siebie włozyć bo wszystko wisi jak worek na mnie:tak::tak:

Do góry