reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

wybralam sie do matecznika i pocalowalam klamke ... zadnej kartki zaraz wracam, czy cos, zero info na stronie, szefowa (na macierzynskiem) twierdzila ze jest otwarte a tu pozamykane na 4 spusty ... jakos mnie to zrazilo. Do tego nie ma gdzie tam zaparkowac i te schody na wejsciu troche masakra z wozkiem.

Gosiek - o 18 juz spi ?? zazdroszcze u nas 21 ... a o ktorej Ci wstaje ??

reklama
Aj też bym się zraziła jakbym klamke pocałowała. Na parking nie narzekam, bo korzystam z komunikacji publicznej, a z łazienki nie korzystałam... A Eljazz? była tam któraś, bo podobno też dostosowany dla dzieci-pomijając mega wysokie schody :/

jeshu jak słysze schody + wózek to mam dreszcze... nadźwigałam sie na IV piętro Olasa z gondolą...

AgnieszkaJ Olek w tygodniu śpi od 18 do 5-5.30. Dla nas rewelacja bo po 6 wyruszamy: Olek do babci a ja do pracy na 6.30. W weekend zazwyczaj budzi się po 7 a jak się obudzi po 5 to dostaje mleko i śpi do 8-9 :-)

Kasiulka też nie lubię jak mi M. w domu siedzi :-p

No ja na kawkę chętna....do 15 siedzę w domu z Radkiem wiec możecie mnie odwiedzać. Po południu jak chłopaki wrócą z pracy/przedszkola to już ruch w domu i zawsze jakieś zajęcia. Ale jak któraś dysponuje czasem w ciągu dnia to zapraszam....tak rzadko mnie ktoś odwiedza :) To kiedy mam piec placek :tak:

Anka ja Eljazz znam ale z tej nocnej strony hihi

Ja tez byłam w galerii (promocja kup jeden drugi za grosz)ale polowy juz nie było;/

Mój D wrócił z czterodniowej delegacji wiec tez pomału sie odnajdujemy hehe

A ja dziś byłam w 6 biedronkach szukając fotelika samochodowego, bo chcemy drugi rezerwowy do teściów kupić dla Szymka i nigdzie już nie dostałam :/ a w carrefourze to standard że już po 9 mało co jest z tych promocji, bo wystawią max kilka sztuk.

reklama
Kasiulka też nie lubię jak mi M. w domu siedzi :-p

No ja na kawkę chętna....do 15 siedzę w domu z Radkiem wiec możecie mnie odwiedzać. Po południu jak chłopaki wrócą z pracy/przedszkola to już ruch w domu i zawsze jakieś zajęcia. Ale jak któraś dysponuje czasem w ciągu dnia to zapraszam....tak rzadko mnie ktoś odwiedza :) To kiedy mam piec placek :tak:

Witaj w klubie...mnie tez nikt nie odwiedza i tez sama z synkiem siedze buuuuu

Także jakby co to do mnie też zapraszam na kawke:-)

Do góry