reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

To tak ja ja kiedys ławy szukalam a wczoraj mleka dla malego nie dostala nigdzie na Bartodziejach,jaja jakies;/...zobacze jutro u nas...

Ooo Arabella.co tam u Was dziewczyny???

Glowa mi peka,wychodzi chyba bieganie po markecie do tego ten zajeb...wiatr i niskie cisnienie...litosci:-(

reklama
wronka i JJ przede wszystkim zapraszam na klub mam! we wtorki o 11 w Akademii Szkraba na Szwederowie, a w środy o 10 w Wyspie na Przylesiu ;) A ja kawe i odwiedzimy to ja się też piszę, bo zawsze mam niedosyt kontaktów z ludźmi, no i innymi maluchami dla Szymka ;)

Kasia a jakiego mleka tak szukasz, że nieuchwytne?
Pogoda faktycznie dziś dziwna. Załapałam się na 10min wiosny,a potem znów fatalna jesień :/ i wszystko mnie boli, po ciężkiej nocce z młodym.

Arabella wczoraj o Was myślałam...co słychać? Chyba Cię "wypędziłam" na BB heheeh

Wronka uważaj, uważaj, bo się szykuję do Ciebie ;-)

Arabella wczoraj o Was myślałam...co słychać? Chyba Cię "wypędziłam" na BB heheeh

Wronka uważaj, uważaj, bo się szykuję do Ciebie ;-)

No ja już czekam, mam dla Ciebie torbe juz przygotowaną heheheheh:-)

anka-spe...dzięki:-), na szwederowo to mi za daleko, ale na przylesie musze się w końcu wybrac:-)

hahaha widać tylko w bydgoszczy miały takie wzięcie :p albo to zbyt wczesna pora, bo ja popołudniu szukałam.
O matko, a której z dziewczyn to wybranek? Dobrze, że ja mam chłopaka i mnie to nie czeka :p bo synową się chyba łatwiej akceptuje :p

A słuchajcie mam sprawę:
Szukam kogoś znającego się na żywieniu, szczególnie dzieci do 3lat. Dysponującego odrobinka czasu charytatywnie, żeby się spotkać i dokształcić młode mamy ;) Ogólnie muszę jakoś mocniej rozpromować Kluby Mam, bo za dużo nas w domach siedzi w depreche wpada, więc zapraszam i szukam gości, którzy nam pomogą się jakoś rozwijać ;)

to ja się zapytam : co to jest ten klub mam i co się w nim robi ? ;-):-D

Spotykamy się, pijemy kawkę, gadamy, dzieciaki bawią się, podpatrują jedne drugie (mój tam zmobilizował się do raczkowania ) Od czasu do czasu organizujemy spotkania tematyczne: mikołajki, zabawa karnawałowa, zajęcia plastyczne, pogadanki z psychologiem, spotkania z kosmetyczką, kulinarne, fotograficzne) Inicjatywa w Bydgoszczy w sumie dopiero się rozwija, więc szukamy pomysłów i dojść do "gości=specjalistów" ;) Spotkania są bezpłatne.

Witam, niedawno co z tyłkiem usiadlam i jestem wykończona.... pogoda do tego moja "ulubiona" :no:

Chetnie bym pochodziła do takiego klubu, ale dziecko za duże, godziny nie pasują a i ja chyba za stara :zawstydzona/y:

reklama
oj izka byś się zdziwiła :p ograniczeń wiekowych nie ma i różne mamy przychodzą ;) Ale fakt, że godziny dla tych typowo domowych raczej, a taka duża "mała" by się pewnie nudziła. Ale może kiedyś znajdziesz czas, żeby nam za eksperta foto służyć :> Takie nasze marzenie, żeby mądry fotograf nas pouczył ;) No i możesz reklamować inicjatywę, jak znasz nudzące się w domach mamuśki.

Do góry