reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

To tak ja ja kiedys ławy szukalam a wczoraj mleka dla malego nie dostala nigdzie na Bartodziejach,jaja jakies;/...zobacze jutro u nas...

Ooo Arabella.co tam u Was dziewczyny???

Glowa mi peka,wychodzi chyba bieganie po markecie do tego ten zajeb...wiatr i niskie cisnienie...litosci:-(

reklama
wronka i JJ przede wszystkim zapraszam na klub mam! we wtorki o 11 w Akademii Szkraba na Szwederowie, a w środy o 10 w Wyspie na Przylesiu ;) A ja kawe i odwiedzimy to ja się też piszę, bo zawsze mam niedosyt kontaktów z ludźmi, no i innymi maluchami dla Szymka ;)

Kasia a jakiego mleka tak szukasz, że nieuchwytne?
Pogoda faktycznie dziś dziwna. Załapałam się na 10min wiosny,a potem znów fatalna jesień :/ i wszystko mnie boli, po ciężkiej nocce z młodym.

Arabella wczoraj o Was myślałam...co słychać? Chyba Cię "wypędziłam" na BB heheeh

Wronka uważaj, uważaj, bo się szykuję do Ciebie ;-)

Arabella wczoraj o Was myślałam...co słychać? Chyba Cię "wypędziłam" na BB heheeh

Wronka uważaj, uważaj, bo się szykuję do Ciebie ;-)

No ja już czekam, mam dla Ciebie torbe juz przygotowaną heheheheh:-)

anka-spe...dzięki:-), na szwederowo to mi za daleko, ale na przylesie musze się w końcu wybrac:-)

hahaha widać tylko w bydgoszczy miały takie wzięcie :p albo to zbyt wczesna pora, bo ja popołudniu szukałam.
O matko, a której z dziewczyn to wybranek? Dobrze, że ja mam chłopaka i mnie to nie czeka :p bo synową się chyba łatwiej akceptuje :p

A słuchajcie mam sprawę:
Szukam kogoś znającego się na żywieniu, szczególnie dzieci do 3lat. Dysponującego odrobinka czasu charytatywnie, żeby się spotkać i dokształcić młode mamy ;) Ogólnie muszę jakoś mocniej rozpromować Kluby Mam, bo za dużo nas w domach siedzi w depreche wpada, więc zapraszam i szukam gości, którzy nam pomogą się jakoś rozwijać ;)

to ja się zapytam : co to jest ten klub mam i co się w nim robi ? ;-):-D

Spotykamy się, pijemy kawkę, gadamy, dzieciaki bawią się, podpatrują jedne drugie (mój tam zmobilizował się do raczkowania ) Od czasu do czasu organizujemy spotkania tematyczne: mikołajki, zabawa karnawałowa, zajęcia plastyczne, pogadanki z psychologiem, spotkania z kosmetyczką, kulinarne, fotograficzne) Inicjatywa w Bydgoszczy w sumie dopiero się rozwija, więc szukamy pomysłów i dojść do "gości=specjalistów" ;) Spotkania są bezpłatne.

Witam, niedawno co z tyłkiem usiadlam i jestem wykończona.... pogoda do tego moja "ulubiona" :no:

Chetnie bym pochodziła do takiego klubu, ale dziecko za duże, godziny nie pasują a i ja chyba za stara :zawstydzona/y:

reklama
oj izka byś się zdziwiła :p ograniczeń wiekowych nie ma i różne mamy przychodzą ;) Ale fakt, że godziny dla tych typowo domowych raczej, a taka duża "mała" by się pewnie nudziła. Ale może kiedyś znajdziesz czas, żeby nam za eksperta foto służyć :> Takie nasze marzenie, żeby mądry fotograf nas pouczył ;) No i możesz reklamować inicjatywę, jak znasz nudzące się w domach mamuśki.

Do góry