reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

JJ - ano nie wiedzialam, dolaczylam tu calkiem niedawno, a nie cofalam sie jakos bardzo, wiec listy nie widzialam ;D ;D ;D
Asioczek - i co ja pocieszasz :p mi sie ostatnie miesiace cholernie dluzyly i za pierwszym i za drugim razem :p hehehe :)
Natalya - ja tez juz chce wakacje !!!!

a co do opadniecia brzucha, to mi chyba nie opadl :D :D :D hehehehe - mialam takie ogromny ze nie mialo co opadac, bo niby byl juz nisko, ale gora nadal pod samymi cyckami ;D ;D ;D

reklama
MK od jutra mogę zabrać się za wykańczanie pokoiku maluszka. Do dzisiaj mieliśmy jeszcze widmo nalotu komisji ze spółdzielni i ekipy papudraków, którzy wszystko niszczą co na swojej drodze napotykają.
W tej chwili wietrzymy intensywnie materacyk a ja piorę, piorę i piorę. Teraz jeszcze prasowanie. >:D

zdjęcie zaraz męża zmobilizuje to zrobi i ja wkleję :)

helołek ;)

co do badań genetycznych, to nie mam za wiele do powiedzenia - ale od czego jest net ? ;)
Moja mama załapała się na jakis program i powiedziałą, że mam się udać z nią o umówionej godzinie, w umówioony dzień na pobranie krwi
i tyle wiem o badaniach genetycznych ::)
wiem jeszcze to, że jeśli ja nie mam tego genu, to moje dziecko też go nie ma. Na mojej mamie się zatrzymało.
Teraz będą jeszcze badani mojej mamy rodzice, bracia i ich rodziny.
Na wyniki czekaliśmy około 2 miesiące ::)

witam nową koleżankę asik1980 - 2 lata młodszą ode mnie ;D
a opowiesz nam coś więcej o sobie ? :)

Mkkafe - czy to znaczy, ze mialas problemy z druga ciaza?? wspolczuje. A co do wyjazdu - tak super obrazowo to opisalas, niemalze wyobrazilam sobie rodzinke na plazy o wschodzie slonca, boze ale czad. Naprawde widze ze jestescie ludzie z wyobraznia, bardzo fajne macie pomysły. Do maja juz naprawde niedaleko pociesz sie. Ja mam nadzieje, ze uda sie naszej trojeczce tez w tym roku w koncu wyjechac nad morze, bo zeszle lato spedzalismy w domu, ze wzgledu na Wojtka, ale za to w naszym cudnym ogrodzie...

Kariwiw mialam problemy z zajsciem drugi raz (pierwsza ciaza za pierwszym zlotym strzalem) i na poczatku troche szpitala i lezenie w domu do 16 tc a potem juz brykalam wszedzie ;D

Mel - dzieki za odpowiedz... moze tez musze Pawla wyslac na takie badania - tylko musze jednak w necie poszperac ;D

proszszszsz ;D

Ja tez jutro do kina nie ide, bo mam do zrobienia duże zakupy i wolę je od rana załatwić :)

walentynek nie cierpie ale serduszko dla Was mam

1421.jpg

witam z rana w piekny i cieply dzionek :)

Mel - tez nie lubie walentynek za bardzo - jak dla mnie to czysty marketing tych wszystkich ktorzy chca na tym zarobic... poza tym mamy swoje polskie ladne swieta ktorych oczywiscie nie doceniamy - np noc swietojanska !!! no ale my polacy to goopi narod woli wszystko to co z zagranicy :p

my juz po zawiezieniu Wiktorka do przedszkola i po zakupach - siedzimy oczywiscie przy cycu - tzn mloda na nim wisi :)

reklama
mi sie nie podoba to święto nie ze względu na patriotyzm :D
tylko ze względu na to, że głupio tak jakoś, że wszyscy "na gwizdek" przypominają sobie, że kochają :p :p :p :p

wolę bardziej spontaniczne akcje ::) - więc zlewam to świeto, bo to wiocha i tyle :p ;D

Do góry