reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witaj Asik

Karwiw super wieści. Wiem z jakim niepokojem czeka się na wyniki badań a szczególnie takich. A przyznaj się jeszcze, że synka specjalnie zabrałaś na tak długi spacer, żeby padł i mieć wieczór walentynkowy wolny :)

MK ja do Ciebie się zgłoszę już wkrótce po przepis jak zgubić 8kg :) Na zdjęciach wygładasz bosko. A kolor włosków maej Agatki był super ciekawe jaki jej ostatecznie zostanie.

Mel za Twoją mamę trzymam kciuki.

Natalya ja moja mamę i teściową bardzo lubię, ale mieszkać z nimi bym nie dała rady. Już teraz mam dosyć dobrych rad!! A jak ktoś jeszcze raz powie mi gdzie mam łózeczko postawić to chyba zacznę gryźć.

Według mojej mamy brzuch mi opadł - hmm oglądam go od godziny w lustrze i może faktycznie jest trochę niżej - czyzby ostatnie dni z balastem na brzuchu. Z tego wszystkiego się spakowałam do szpitala, żeby niczego nie zapomniec. Właśnie ładuję baterię w aparacie :)

reklama
Witam nowa bydgoszczanke asik1980 :) Bywaj tu czesto - i pisz kochana pisz, a nie tylko [podgladasz :p hehe

Tak... my juz po spacerku z JJ, bylo baaardzo fajnie, no i spacerek calkiem niezly bo 2,5 godzinny - moja Paulinka po powrocie przez godzine wisiala na cycu ;D ;D ;D
No ale najsmieszniejsze w tym spotkaniu bylo to, ze ja nadal nie wiem jak JJ ma na imie ;D ;D No kurde nie zapytalam no :p

witam nowa mame!!!
ja dzisiaj caly dzien sama...a maly pol dnia przespal bo odsypia nocke...oby dzisiaj w nocy spal bo wykituje...nasz wyjazd do krakowa stanal pod znakiem zapytania bo po dzisiejszej klotni z mam nie wiem czy zostanie z malym:(...JA CHCE WAKACJE!!!!!!!!!:)
palmy.jpg

Asioczek - ja go chcialam troche zmeczyc, zeby dobrze w dzien spal, ale sie przeliczylam - ze zmeczenia nie mogl szybko zasnac, a potem standardowa drzemka. O wieczor sie nie boje, my zawsze mamy wieczory dla siebie ;) - maly zasypia najpozniej o 20:30.
Mnie brzuch jakos nie opadl, na kiedy dokladnie masz termin nie chce mi sie wg ava. liczyc? Bliziutko skoro sie pakujesz. Trzymam kciuki za ciebie i twoja dziewczynke, no i za meza tez of course.

ASIK witam serdecznie.

Natalya - nie obawiasz sie zostawic malego i wyjechac na urlop ??? ??? ja bym takiego malucha chyba nie zostawila, tyle dni bez mamy !?
co ty tam wkleilas dziewczyno?

Z tego co piszecie, to macie trochę "lepiej". Bo Wasze maluchy w większości już są z Wami, a moja Julcia ciągle jeszcze w brzuszku. Pewnie też tak miałyście, ale ja już bym chciała być po... Tzn z Julką w domu  :)

witaj Asik....też sie doczekac nie mogłam  ;D

Asioczku mi tez brzucho opadło na początku wrzesnia i wszyscy mnie poganiali z pakowaniem torby do szpitala....... a urodziłam 6 pażdziernika  :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda - no ja myslałam, że ty wiesz jak mam na imie, bo kiedys lista była na forum.....hehe.....uzupełniam formalności - mam na imię Asia.

Natalya - no własnie co to za obrazek?

na tenczas lece asystowac przy kąpieli (tu tata jest szefem ;D )

ok, natalya widze ze poprawilas

MK - przypomnialo mi sie ze napisalas ze na pocz. maja jezdzicie sie kąpać - ale w BAŁTYKU ?? o madre jak morsy! podziwiam i zazdroszcze odwagi.

ten obrazek to moje wakacje(w marzeniach):) ;D ;D ;D ;D ;D
karwiw nie boje sie malego zostawic z moja mama ale tylko z nia wiem ze moge byc wtedy spokojna, a wyjechac chce bardzo bo momentami czuje sie jakbym miala wybuchna, nie bedzie nas okolo 4 dni...bardzo dobrze nam zrobi pare chwil tylko we dwojke, wiem ze jak wyjade bede sie mogla bardziej nacieszyc moim malenstwem, bo wroce wypoczeta i steskniona

Karwiw pozostało mi maks 7 tygodni :) Terminy mam dwa 19 lub 9 marca :) więc powoli juz końcówka.

JJ do 5 marca mam nadzieję dotrwać pozniej mogę rodzić :)

Asik ja jeszcze 2 w 1, ale juz końcowe dni :) Zobaczysz jak ostatnie miesiące szybko mijają.

reklama
Asik witaj i pisz bez skrepowania

Aska mowia ze brzuszek 2 tyg przed sie obniza w pierwszej ciazy. W kolejnej roznie bywa, moj opadl 2 dni przed porodem. Wklej no jeszcze ostatni raz brzuszek, popatrzymy sobie, ocenimy - my specjalistki ;D Wklej fotke lozeczka - jesli masz juz ubrane i kacika/pokoju malenstwa. Nie szalejesz czy po prostu nie chwalisz sie na zdjeciach ze szalejesz...???

natalya na takie wakacjony tez bym pojechala. Jak juz bede pomarszczona i stara to bede podrozowac i napewno na taka wyspe trafie. W kapeluszu z woalka aby uchronic twarz przed sloncem. Bardzo mozliwe ze wlasnie taka na starosc bede  ;D

Kariwiw od kilku lat jezdzimy na pocz maja - w pierwszy dlugi weekend nad Baltyk i rozpoczynamy sezon kapielowy. Dotychczas bylo tak ze jechalismy wieczorem/w nocy i zajezdzalismy ok 3 nad ranem do naszej ukochanej miejscowosci, spalismy w samochodzie i wstawalismy na wschod slonca. Ta miejscowosc to Lubiatowo - dojezdza sie tam do samych wydm, nie ma tam zywej duszy bo to las i dwa osrodki i pieeekna plaza. Kapiemy sie rano - po wschodzie, przed tym jest mala rozgrzewka. Potem grzejemy sie w autku no i jak jest pogoda idziemy na plaze na sniadanko i zostajemy tam caly dzien. Robimy grilka, jest super. Jak jest cieplo - spimy w samochodzie, jak nie - wracamy w nocy do Bydgoszczy. Agata sie oczywiscie nie kapie. Moczy nogi  ;D  W zeszlym roku nie spalismy w samochodzie bo ja bylam w ciazy i dopiero co zaczynalam wierzyc ze uda mi sie urodzic o czasie - wiec wynajelismy domek. No i w tym roku tez wynajmiemy domek. Ale kapac sie bedziemy ;D Ale sie rozpisalam, ale to dlatego ze juz sie nie moge doczekac i bardzo mi brakuje tych wypadow letnich...

Do góry