reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mkkafe - Agatka sliczna, wloski tym bardziej, kolor przesliczny i oryginalny, ja mialam b. podobne, ale tez z wiekiem staly sie mniej jaskrawe, a teraz to juz nawet nie wiem jaki mam kolor, wlasciwie taki jaka farbe wybiore  ;D. Napisz mi czy Agatka ma tendencje do poparzen slonecznych z powodu cery? ja straszliwie jako dziecko cierpialam co lato, a wlasciwie do teraz musze uwazac na pierwsze mocniejsze slonce, potem juz jest ok. Strasznie sie balam zeby Wiktorek nie odziedziczyl tej cechy po mnie, ale maz jest sniady i jego geny zdominowaly.
acha - juz ci chyba kiedys pisalam ze mamy takie same sofy, hehe.
Gratulacje z okazji tych straconych kilogramów - tak trzymać. Ja tez realizuje plan pt "do lata" ;)

Denerwuje sie przed jutrzejszym dniem - W. jedzie znowu do Wa-wy na kontrole - odbiera baaardzo wazne wyniki badan szpiku - trzymajcie kciuki, zeby bylo ok. Ale mysle sobie, ze bedzie dobrze, wyglada i czuje sie wspaniale, nic sie zlego nie dzieje, wiec musi byc dobrze.

Do juterka, jutro dzien murarza - walę tynki.

reklama
Kariwiw pisze:
Denerwuje sie przed jutrzejszym dniem - W. jedzie znowu do Wa-wy na kontrole - odbiera baaardzo wazne wyniki badan szpiku - trzymajcie kciuki, zeby bylo ok. Ale mysle sobie, ze bedzie dobrze, wyglada i czuje sie wspaniale, nic sie zlego nie dzieje, wiec musi byc dobrze.

mocno trzymam kciuki !!!

ja dostałam dzisiaj 2 wiadomości
jak to zwykle bywa, jedną dobrą i jedna złą :(
-dobra jest ta, że ja nie posiadam genu mutującego się, który u mojej mamy niestety spowodował raka - więc ani ja a ni moja córka, nie musimy się obawiać, że odziedziczyłysmy to paskudżtwo

-a druga wiadomość jest taka, że moja mama ma ten gen i jest wyjątkowo paskudny :(
w poniedziałek idzie na koleją operację

tym razem ja Was poproszę o szepcik o jej zdrówko tam do góry ::) :)

Witam
późno dzis bo zachciało mi sie sałatki jarzynowej i sobie zrobiłam....

z dżemerów ja lubię truskawkowy.....no i ewentualnie powidła sliwkowe (ale tylko mojej mamy !!!!)

Mel, Kariwiw trzymam kciuki.

Wanda na spacerek of kors ! Nie wiem czy to jeszcze przeczytasz ale proponuje o 13.30 przy Piotrze i Pawle a potem zdecydujemu gdzie smigamy !!!! Poznam cię po wózku, gdybyś do jutra bardzo sie zmieniła  ;D

Mk - Agatka sliczna....ja tez chciałam mieć córeczke rudzielca, ale synka juz nie ....bardzo mi sie kobiety o kasztanowych włosach podobaja (bez podtekstów  ;D). A co do figury to niezła laska na tej fotce jesteś......ale włosów nie obcinaj, zrób takie jak na czarno-białym zdjęciu kiedyś z avatarka  :) Super.
Mam jeszcze pytanie - zauwazyłam na fotka że Jagoda ma na buxce taką czerwona wysypkę....Frankowi też wychodzi taka kaszka a potem tak sie zaognia i robią się suche, czerwone placki.....juz wymiekam , bo nie wiem od czego to jest....raz zwaliłam na pomarańcze ale potem znów wylazło i nie miała juz na co zwalić.....czy u Jagody tez to tak wygląda i jak sobie z tym radzisz? i moze wiesz od czego to? a i czy to sie pojawia w tych samych miejscach na buźce ? Ja natłuszczam skórke Frankowi a teraz przemywam jeszcze rumiankiem ale efekty idą powoli....pediatra dała taki fluid Elocom ale to na sterydach i tylko 2x maznełam mu ale teraz juz nie chce bo nie jestem zwolenniczkoą sterydów.....prosze pomóż !!!

Melanie pisze:
Kariwiw pisze:

mocno trzymam kciuki !!!

ja dostałam dzisiaj 2 wiadomości
jak to zwykle bywa, jedną dobrą i jedna złą :(
-dobra jest ta, że ja nie posiadam genu mutującego się, który u mojej mamy niestety spowodował raka - więc ani ja a ni moja córka, nie musimy się obawiać, że odziedziczyłysmy to paskudżtwo

-a druga wiadomość jest taka, że moja mama ma ten gen i jest wyjątkowo paskudny :(
w poniedziałek idzie na koleją operację

tym razem ja Was poproszę o szepcik o jej zdrówko tam do góry ::) :)

Kochane, ja trzymam mocniutko kciuki za Ciebie Kariwiw i za Twoja mamunie Mel ;) :-*
Bedzie dobrze ;)

mkkafe..zdjecia córci super.......ładna z niej dziewczynka, a latek ma tyle co moj synek ;D ;D ;D

Ja lubie dzem truskawkowy, malinowy i z owoców leśnych ;D
Powidla tez bardzo lubie ;)

JJ pisze:
Wanda na spacerek of kors ! Nie wiem czy to jeszcze przeczytasz ale proponuje o 13.30 przy Piotrze i Pawle a potem zdecydujemu gdzie smigamy !!!! Poznam cię po wózku, gdybyś do jutra bardzo sie zmieniła ;D

no wlasnie specjalnie czekam na Twoja odpowiedz :) Jasne, moze byc przy Piotrze i Pawle, tylko jakbym sie nie wyrobila, to moge sie z 10 minutek spoznic - wybaczysz i poczekasz ??? bo moge sie nie wyrobic... jakby co, to podaje moj numer gg - 959163, jak jestes to sie mozesz jeszcze odezwac w celu uzgodnienia...

Kochane Foremeczki!!!
Najlepszego z okazji Walentego!!!!!!!!!

misie137hj.gif
misie16on.gif
misie354gh.gif

reklama
Czesc Bydgoszczanki :)

Dzisiaj ja pierwsza - tzn rano ;D ;D ;D
Rowniez szczesliwych walentynek zycze :)

A teraz musze sie pochwalic ;D Sama rano zawiozlam Wiktorka z Paulina do przedszkola - tzn Wiktorka zawiozlam, ale Paulinka jechala z nami :) No i mimo wizyty w sklepie i kupowania spoznionych cukierkow urodzinkowych zdazylismy nawet na sniadanko ;D Jestem z siebie dumna :)

Do góry