reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mel a z jakim lubisz ? ;) Malinowy, truskawkowy albo powidła śliwkowe.

Ja mam też łatwy przepis na jajecznicę ;D ;D
Roztrzepujemy jajko na talerzu, dodajemy sól i co tam kto jeszcze lubi i na 1 minutę do kuchenki mikrofalowej- jajecznica jak złoto wychodzi :laugh:

reklama
Melanie pisze:
chleb z dżemem
;D

kromka chleba grubości około 1cm
porcja dżemu - ok 1 łyżeczka

nożem wyciągamy porcję dżemy ze słoika i nakładamy na kromkę chleba
smarujemy aż do momentu równomiernego rozsmarowania :D

KANAPKA GOTOWA !!

Smacznego ;D

heheheheh sie posikałam prawie ze śmiechu....Mel jesteś Boska.... ;D

My wczoraj musielismy córci obniżyc łóżeczko...bo mały skubanek się podnosi...i całe szczęście ,że to zrobiliśmy...bo dzisiaj po rannej drzemce ..wchodzę do pokoju ...a córcia ...STOI.... ::) , no i popołudniu musimy jechać do sklepu po zabezpeiczenia do szuflad...bo łazi ten mój szkrab po całym mieszkaniu i wszystkie szuflady otwiera :p

zupka wyszla pyyycha...dwie wersje nawet zrobilam:) chyba co raz lepiej miw kuchni idzie az mam ochote eksperymentowac:)
maly dzisiaj matudny okropnie...lece mu do apteki melise kupic, bo mam juz dosyc tych tragicznych nocy:(

ja tez najbardziej lubie truskawkowy, powidla tez lubie - a najbardziej strzeleckie - w koncu nasz regionalny produkt :)

My dzis bylismy na szczepieniu Paulinki (bidulka) i na bilansie 4-latka z Wikim :) No troche czasu tam zajelismy w przychodni, ale jakos sobie poradzilam :) Jestem z siebie dumna ;D

JJ - to jak, kiedy na spacerek ??? co powiesz na jutro po 13 ??? bo na 13-ta mam jeszcze jednego posrednika umowionego w domku, a potem karmie Paulinke i ide na spacerek - co Ty na to ???

Gratulacjony dla Frania. Wyprzedza starsze kolezanki ;D

Zle jest rzadko zagladac bo nie pamietam co kto pisal.

Dodam tylko ze uwielbiam powidla i czarna porzeczke.

Odnosnie fotek
Kariwiw Agata ma rude wlosy. Jak sie urodzila byla to dla nas wielka niespodzianka. Miala miedziane, plomienne. Niestety z kazdym rokiem staja sie coraz mniej rude. Podobno babcia Przemka miala tez rude do 7 lat, a potem kolor sie zmienil i juz nigdy nie powrocil. Agata w czerwcu skonczy 6. Juz ja w grupie innych dzieci nie moge po wloskach rozpoznac :mad:
Wrzuce kilka fotek malej Agatki na wspomnienie tych wloskow..Sorki ze tutaj, nie chce mi sie juz skakac na fotosy

Lato 2005

Lato 2004

Pozna jesien 2003

Maj 2003

Zima 2002

Rzadziej ostatnio zagladam bo Agata jest chyba w fazie rozrostu komorek nerwowych - domaga sie zadawania jej zadan typu:dodawanie, odejmowanie i juz sobie radzi do 30, czasem z liczydlem ;D
Uczymy sie tez slowek angielskich bo obecne przedszkole pod tym wzgledem jest tragiczne. Zdecydowalam ze od marca ja wypisze z ang, bo to nie ma sensu. A ona ma  zaszczepiony ang z poprzedniego przedszkola i widze jak jej tego brakuje. W ogole jestem zla bo w tym przedszkolu sie cofa, jest do d...W tym tygodniu zapisuje ja do zerowki do szkoly :p Takze uwazajcie dziewczyny przy podejmowaniu decyzji o przedszkolu. My od trzylatkow chodzilismy do Jagodki na Lelewela i naprawde polecam to przedszkole. Nie polecam natomiast tego na Osowce.

mk to ty w krotkich wlosach????? slicznie wygladalas, jak nastolatka:) a na tym zdjeciu gdzie agatka ma kucyki to niezly z niej rudzielec, faktycznie widac po zdjeciach ze kolor sie zmienia:)
a mi tak moja zupa smakuje ze ide sobie jeszcze podgrzac:) opycham sie na noc..przed chwila zjadlam cala czekolade :-[ nie wiem co mnie na jedzenie tak bierze :-[

Tak, to ja. Masz zupelna racje. Mam nadzieje ze do lata tak bede wygladala. Chyba sie obetne bo mnie wkurzaja wlosy. Ale chodzi mi glownie o kilogramy - juz kiedys pisalam ze zajscie w druga ciaze przyplacilam sporym wzrostem wagi.
no ale moge sie juz pochwalic - zgubilam od konca grudnia 8 kg. To jest bardzo motywujace i dlatego mam taka nadzieje...

reklama
Do góry