reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mel...ja osobiscie nia bralam udzialu w tej dyskusji ale z relacji dziewczyn wynikalo ze "ktos" te posty wykasowal...... :p

reklama
wszystkie posty napisane w niedziele od godziny chyba 16 do 20 uległy wykasowaniu na całym forum.
na każdym podforum byla umieszczona informacja :)

Czesc dziweczyny :)

No to zaczne od serdecznych podziekowan za wszystkie zyczonka :) No to DZIEKUJE ;D ;D ;D

JJ - no mam nadzieje ze w tym tygodniu uda nam sie wybrac na wspolny spacerek :) Juz sie nie moge doczekac jak juz Wiktorka do przedszkolka wypedze ;D ;D ;D No i mozemy smigac :)
A co do @ - to do mnie chyba narazie nie wroci, bo biore tabletki anty, takie ktore mozna uzywac w czasie karmienia - no i biore je nan stop - tzn bede brala non stop, bez tej przerwy 7-dniowej ;D ;D ;D Wiec chyba nie przyjdzie :)

Dobra, narazie zmykam, pojawie sie pewnie jeszcze dzisiaj :)

Hej, hej...

Nikt się nie spodziewał, że ten weekend będzie obfitował w tak wiele niespodzianek. Zaczęło sie niemiło dla mamy....bbbuuuuuu...a dziś okazało się, że Franek ma swojego pierwszego zębola !!!!.....tak jak myślałam, prawa, dolna 1 (bidulek ma dzis problemy ze spaniem bo go dziąsełko boli  :mad:)

Wanda - no w końcu se polatamy po osiedlu....... dziś tak sypało....a ma w nocy sypać jeszcze.....trzeba będzie płozy do wózków załozyc...hihi

JJ - no to gratulacje dla Franciszka (nie wiem czy moge tak pisac, ale mi sie straszliwie podoba ta forma, zreszta jak i cale imie), no i zeby juz go dziaselka nie bolaly - bidulek...

no dzis sypalo, ale i tak bylismy na rodzinnym zimowym spacerku - zaraz wrzuce zdjecia - zreszta przechodzilismy sobie kawalek Magnuszewska - tak od przystanku autobusowego, ale tego blizej Wojska Polskiego w strone Piotra i Pawla - szukalam wzrokiem szarego wozka, ale nie widzialam :)
No ja jutro ide jeszcze do przychodni po karteczke ze Wiki zdrowy a potem daje go do przedszkola - mam cicha nadzieje ze jeszcze jutro uda mi sie go dac do przedszkola na pol dnia i wtedy caly dzien dla mnie ;D ;D ;D Mozemy pobrykac po wyzynach :)

JJ buziaki dla Frania :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Paris miesiąc starsza ale zębów jeszcze nie widać ale czasami słychać :(

Kupiliśmy kojec i jestem zadowolona z tego sprzętu, chyba się na długo przyda
o ! a teraz Pariska skrobie pazurkami w siatkę od kojaca ;D brrr aż mi ciarki przechodzą :p

Dzieki Mel :)
Podobno w ząbkowaniu dzieci moga "brać przykład ze starych" :laugh: - ja też miałam 4 miechy kiedy mi wylazły gryzaki....hehe.....

dziś w nocy Franek spał jak za dawnych czasów czyli żarełko tylko ok. 4 i potem juz o 8.....ehhh czyli jednak to były zęby a ja znów myslałam że sie nie najada....

miłego poniedziałku

Franiu - gratulacje - pierwszy ząb to juz nie byle co ! JJ - ja podobno miałam 3 miechy i zęby! więc nie tak źle macie ;) uwaga na cycolki, czasem mały gryzoń może ukąsić, ale tak dotkliwiej, to dopiero górnymi jedynkami, ale co tam matki zniosą wszystko.

Mel - kojec na pewno się sprawdzi na długo.

Z naszych osiągnięć - Wiktor wczoraj odkrył jak łatwo można chodzić do tyłu i teraz co chwila na coś wpada.

Miłego początku tygodnia.

a ja mam straszna ochote na zupke cebulowa zaraz lece do sklepu i sobie troche ugotuje:) pychotka...oby tylko wyszla...bo ja wkuchni to beznadziejna jestem, jakis kurs by mi sie przydal, dlatego wrzucajcie tu jakies fajne proste przepisy:)

reklama
chleb z dżemem
;D

kromka chleba grubości około 1cm
porcja dżemu - ok 1 łyżeczka

nożem wyciągamy porcję dżemy ze słoika i nakładamy na kromkę chleba
smarujemy aż do momentu równomiernego rozsmarowania :D

KANAPKA GOTOWA !!

Smacznego ;D

Do góry