reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witam z fordonu ;D

Mąż pojechał wczoraj na szkolenie do Gdańska więc wyemigrowałyśmy z córcią do moich rodziców ;)

Wanda STO LAT STO LAT

U nas znowu dzisiaj rewelka, córcia dała mi pospac do 9,30...może już jej tak zostanie...heheh a poz tym nadal w nocy ładnie śpi, tzn. budzi sie dwa razy na smoka iśpi dalej a je dopiero nad ranem, także nauki skutkują...aaa i chciałam się jszcze pochwalic,że moja córcia raczkuje...hehehe, zaczęła dzisiaj podniosła pupke i przeszła parę korczków, także zaczyna się chodzenie po domku, a ja normalnie taka dumna byłam jak to zobaczyłam,że gdybym była pawiem to chyba ogon rozłozyłabym tak,że w drzwiach bym sie nie zmieściła...hihi

JJ...co do @...to Ty sie kochana tak nie przejmuj, pamietasz niedawno Ci mowiłam ,że ja juz po 1,5 m-ca dostałam, połóg sie skończył i @ przyszla...buuu, jedynym pocieszeniem jest fakt,że tearaz nie odczuwam żadnych dolegliwości, a kiedys to prawie mdlałam z bólu ::)

olji zdrówka dla Matysika...biedactwo malutkie...ucałuj i ukochaj ja mocno...
No to chyba tyle ...zmykam poplotkowac trochę z mamą...bo jutro już do domku jadę..hihi

reklama
Wronka - gratulacje dla małego raczka, no to już milowy krok ku niezależności, powodzenia w zwiedzaniu otoczenia. Pawi ogon to ci się dopiero nie zmieści jak mała zacznie chodzić.

natalya pisze:
wanda pewnie mamy jakis wspolnych znajomych:) ...powiedzmy ze moich dawnych..
egzamin poszedl kiepsko...wkurzylam sie, mam nadzieje ze chociaz poprawki nie bedzie
obcialm sobie dzisiaj wloski, kolezanka mnie skusila(jest fryzjerka w zaawansowanej ciazy i wlasciwie wogole nie moze pracowac wiec sie pytalam kogo mi poleca a jak sie zapytalam o ta aldone to wlasnie wracala od dziewczyny ktora po niej poprawiala, podobno co raz wiecej niezaadowolonych klijentek od niej wychodzi..i kasuje tez niezle

oooj to ja nie mogę tego powiedzieć ::)
płace raczej normalnie - chodziłam do droższych salonów - i to już dawno temu
a jej ścinanie wygląda jak dla mnie - osoby wymagającej - jest naprawdę na wysokim poziomie
zdaję sobie sprawę, że może komuś nie przypaść do gustu jej wizja fryzury ale co do tego, że fachowo ścina nie mam wątpliwości.

Jak zaczęłam do niej chodzić, to z dużą rezerwą, bo słyszałam to samo co Ty ale dzisiaj wiem, że to zwykłe ploty były :p

Olji :( :( :( :( :( :( co się dzieje z naszą Matysią ::)

Wronka
Gratulejszyn !! teraz będzie zabawa - aerobik "przy dzieckowy" :D - tez byłam dzisiaj u mamy w fordonie ;D rodzinnie zjedliśmy obiadek :)

Wanda
sto lat sto lat !!

Co do Aldony u mnie tylko jedna laska nie była zadowolona ze ścięcia i to nie ze wzgłedu na złą fryzurę, tylko gapa bała się powiedzieć, że takie cięcie nie do końca jej pasuje. A trzeba przyznać, że fryzurka zaproponowana przez Aldonę była ok. Poprawki u innej fryzjerki nie były już takie fajne. Jak na moje oko.

Ja dzisiaj juz na 100% zakończyłam sezon usterkowy, 2 majstrów rano jeszcze coś poprawiało, ale na koniec powiedzieli, że juz na ten rok koniec i więcej nas nie będa nachodzic. dlatego męża do sprzatania zagoniłam :)

Wronka gratulacje dla raczkującej pociechy. Teraz oczy dookoła głowy musisz mieć.

A my właśnie wróciłiśmy od znajomych z lekcji instrukcyjnej, jak obsługiwać noworodka. pierwszy raz w życiu kąpałam 2 tygodniowe dziecko ( przy asyście taty malucha) ale zupełnie sama zmieniłam pieluchę. Dla Was wyjadaczek to już nic nowego, ale dla mnie to wielkie przeżycie.

Póżno, pusto.........czas isć spac!!!

To jeszcze na koniec tego dnia, ktory wlasnie mija bezpowrotnie :p

ccv502lgc0uoqz3d19ek3en.jpg

...bez komentarza :p

Dobrej Nocki Foremeczki!!!

Pati a co obawiasz się, że ktoś czuwa i doniesie ?? ;)
ostatnio nasz polityczna dyskusja została skasowana :)

asioczek pisze:
Pati a co obawiasz się, że ktoś czuwa i doniesie ?? ;)
ostatnio nasz polityczna dyskusja została skasowana :)

;D ;D ;D
nie, po prostu myslę ze tego juz nie trzeba komentowac........ :laugh: ;)
ciekawe dlaczego skasowano posty z politycznej wymiany poglądów :mad:
podobno żyjemy w wolnym państwie gdzie kazdy ma prawo mówić co mysli????????????????
ach, szkoda gadac........

Jakie jest najmniejsze i najbrzydsze Panstwo świata?????????????

Panstwo Kaczyńscy ;D ;D ;D ;D

ciekawe kiedy to skasuja ;D ;D ;D
co do aldony to mysle ze to zwyczjanie kwestia gustu bo kazdrgo przeciez nigdy sie nie zadowoli wiec nastepnym razem chyba sie na nia skusze:)
jeszcze tylko pare dni i mam wakacje:) juz nie moge sie doczekac wyjazdu we dwojke:) zdecydowalismy sie jednak na krakow, gdzies dalej na tydzien nie bardzo sie oplaca jechac...a do krakowa zawsze chcialam jechac podobno to miasto z niesamowita atmosfera:)

reklama
asioczek pisze:
A my właśnie wróciłiśmy od znajomych z lekcji instrukcyjnej, jak obsługiwać noworodka. pierwszy raz w życiu kąpałam 2 tygodniowe dziecko ( przy asyście taty malucha) ale zupełnie sama zmieniłam pieluchę. Dla Was wyjadaczek to już nic nowego, ale dla mnie to wielkie przeżycie.

a ja wykąpałam swoje dziecko dopiero jak miała z 2 miesiące ;D bo wczesniej sie bałam i robił to mąż ;D
a pielusykę zmieniłam dopiero swojemu dziecku, wcześniej NIGDY !!

natalya zazdroszcze wyjazdu do Krakowa, to ładne miasto z kimatem.

Pati te posty nie były wykasowane ze względu na zawartość, tylko moderator chciał coś zmienić i sie bałagan zrobił :)
akurat na tym forum nie spotkałam się z kasowaniem postów z byle powodu :)

Do góry