reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Ja jestem z urodzenia z Bartków (25 lat mieszkałam na Skłodowskiej) a teraz z Osowej. Ale rynek jest mi zawsze po drodze to nic że mam 10 km w jedną stronę ale sobota bez rynku nie jest zaliczona:cool:

Ja też od urodzenia z Bartków i też na Skłodowskiej mieszkałam a teraz Fordon.
Co do Rossmanna w Galerii też nie lubię, ten w Galerii Fordon daje radę - często tam bywam.
Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Witam...Heheh no fajne pamiatki za kilka lat sobie powspominamy,teraz liczy po angielsku juz hehe.I jest na etapie oglądania na YT Akademi Pana Kleksa i śpiewa juz wszystkie piosenki a jej ulubiona to Kaczka Dziwaczka ,własnie zamówiłam jej od gwiazdora mikrofon na statywie hehe.Mam muzykalne dzieci,Tymek ciagle gada ze bedzie "rockowcem" i chce prawdziwą gitare elektryczną.

Teraz z innej beczki.Kaja miała zapalenie oskrzeli przedwczoraj skonczyła antybiotyk ,miała cleclor pierwszy raz,strasznie długo zaczynał mdziałac,a na dobra sprawe nie wyleczył jej do konca.Wczoraj spała w dzien i po 15 minutach obudziła sie z krzykiem ,płaczem ze boli ja głowka i tarła sobie uszy,no wiec było wszystko jasne...zapalenie ucha...o 21 pojechalismy do Fundacji ,no i sie potwierdziło,i co??i znowu anty;/;/Czy wasze dzieci kiedys tak miały,ze ledwo skonczyły jeden to dostały drugi anty???;(

Hej!

Mucha,to Ty Nasza jestes,haha:)))...a ze Sklodowskiej gdzie dokladnie,wystarczy mi nr;)...moze sie znamy z widzenia;)??

Sali,no Kaja biedna,kochana,sie nacierpi:(((...a jeszcze dzien wczesniej nie bylo nic po niej widac,skakala,spiewala :))) a tu masz:(...oby szybko mineło!!!

Aga,obowiazki swiadkowej w jakim sensie;P??? U mnie swiadkowie nic nie robili;),hmm...

Przespała całą noc ,i teraz mówi ze juz nie boli uszko,mam nadzieje ze na darmo tego anty nie daje;(

U mnie tez nic nie robili swiadkowie,ale wiem ze u kuzyna świadejk sprawdzał ilośc alkoholu na stołach hehe.

Ostatnia edycja:
Sali własnie Bartas tak ma, od jakiegoś czasu co chwile ma zapalenie ucha i non stop zapisują mu antybiotyk - do zwariowania.
Dużo, dużo zdrówka dla małej.
Kaśka z bólem palca nie jesteś sama, Bartuś mi dzisiaj przez przypadek przyczasnął palucha aż mięsko wyszło na wierzch, myślałam że oszaleje z bólu, krew strumieniem się leje i nie mogę zatamować :tak:

Świadek zwyczajnie polewa alkohol i dba żeby go na stole nie brakowało, jesli nie zajmuje się tym obsluga sali, ale świadkowa to ma chyba tylko ładnie wyglądać ;) i ewentualnie wspierać na duchu pannę młodą

reklama
Do góry