reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

świadkowa : kwiaty, przygotowuje wieczór panieński, układa sukienkę welon itp.
możecie pomóc zbierać pieniążki
świadek: prezenty, kartki, przygotowuje wieczór kawalerski, wznosi pierwszy toast
smile.png
rozdaje flaszki-czekolady jak ktoś zrobi bramę

tak mi opisala kolezanka z innego forum.

cos jeszcze ??

reklama
Ulalal,Atu,to Ci synek narobił...witaj w klubie zmiazdzonych palcow;(....moj powoli zaczyna zasychac ale co pukne stukne to sie z niego saczy;/

Noo,Aga,wszystko sie zgadza:)))

Kaśka boli jak cholera, i jak tu cokolwiek robić

Anka ja też się nie skuszę :(

Aga, to co napisałaś to wszystko się zgadza, może również zwrócić się o poradę w poszukiwaniu sukni ślubnej i wszelkich dodatków, wydaje mi się, że świadkowa powinna pamiętać o odebraniu kwiatów
... tak jak już pisałaś musisz czuwać nad jej strojem, odebrać z jej rąk bukiet, podać chusteczkę, poprawić welon, odbierać prezenty od gości
U mojej koleżanki na weselu goście dostali kotyliony, i to własnie świadkowa je rozdawała, powinnaś jej także towarzyszyć podczas wychodzenia do toalety (wiadomo suknia jest ogromna - no chyba, że będzie krótka to nie musisz) i musisz mieć wszystko to co może się przydać w sytuacji awaryjnej np. dodatkowe pończochy albo rajstopy, plastry (buty mogą obcierać), igła, nitka jakaś agrafka (u mnie się przydała), wsuwki do włosów, puder również świadkowie dedykowali nam (Młodym) piosenkę oraz wygłosić toast za Młodą Parę, więcej mi już nic do głowy nie przychodzi.

sukniejuz jej kupilam :) hehe wiec wiem jak ja ogarnac :)|

impreza jest u nich w domu wiec bedzie lawiej wszystko ogarniac. tutaj maja byc takie pudeleczka w podziece dla wszystkich :) to je rozdam jak nalezy hehe

Aga kiedy ten ślub??Ja ide w Sylwka i D. bedzie świadkiem,tez impreza w domu ..skromna na 100 osób...żart!!hehe na 20;)

Tez bym sobie poszla na wesele;)...pojadla,popila;)...narazie to sie nie zapowiada,chyba ze cos wyskoczy,hehe...

Jaka ja dzisiaj zamulona jestem,malo spalam,glowa cmi...ide zara do wyrka

Atu,no boli,boli;(

reklama
Jejku ile swiadkowa ma obowiązków :-) ja widocznie byłam złą świadkowa bo nic nie robiłam ;-)
Na wesele tę zbym poszła się pobawić a nie do pracy, hehhe.....

Zdrówka dla Waszych bolących paluszków!!!!!

Może tak z innej beczki.... Co robicie do jedzenia na święta, nie chodzi o Wigilie.... tak ogólnie! Może podsunieć mi jakiegos nowego pomysła, bo już nie wiem co robić :zawstydzona/y: a i kucharka ze mnie lichawa!

Do góry