reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Anka,dzieki za nr,zapisalam:)

Atu,jak Ty dajesz rade:(???

Podklad uzywam tez z AA:))

Ja wczoraj wieczorem miala wypadek,aaa mialo mnie nie byc i nic by sie nie stalo;(...zmiazdzylam sobie palec,rozkladajac kanape;(,w sumie to dobrze ze mialam tipsa bo troche mi oslonil mojego paznockia,tak to nie wiem co by bylo...a palec spuchniety,opuszek siny,paznokiec polamany w dwoch miejscach,krew leci od wczoraj,ogolnie masakra...potrzebne mi to teraz jak tyle roboty przede mna;/...dobrze ze to lewa reka....

Smutne z ta Julka:(((

reklama
No dobra ja już po zakupach. Chciałam kupić ten AA ale nie mogłam go znaleźć w Rossmanie. Szukałam w AA szukałam w tych gablotach z pudrami i nie znalazłam:no: Ale w zamian kupiłam to: Dream Mousse mam nadzieję że będzie ok. Kasiulka palca współczuje bo to boli jak sto diabłów a potem jest takie beznadziejne uczucie pustki pod paznokciem:confused:

Mucha,moglas przyjechac do nas do Rossmana,u nas byly bo na nie patrzalam:)))...a palec coraz gorzej;(...jeszcze troche porobilam a ciezko mi z tym cokolwiek robic;/,nie wim co mam z nim zrobic bo mam jeszcze resztke tipsa i tak to jakios dzwinie wszystko wyglada,mam nadzieje ze jak przestanie krwawic to jakos to spiluje,ałłłłłłłłłłłaaaaaaa:(

Aaa wlasnie skonczylismy choinke ubierac bo mi dzieciaki juz truje od kilku dni i tak coraz swiateczniej sie robi;)...

A u nas M powiesił lampki na bvalkonach i też jakoś tak lepiej. Kasiulka a gdzie ten Wasz rossman? Na Bratkach??? Ja byłam w Galerii Pomorskiej, nie lubię tego Ross bo jest taki mały i zatłoczony zawsze a ten przy rynku na Bartkach jest duzy i taki uporządkowany

Mucha bo te pudry sa tam gdzie kremy a nie gdzie kosmetyki.

Ja tego mussa nie lubie bo jest matujący a ja lubie rozswietlające.Tez Rossmana w galerii nie lubie;)

Sali a ja robie taki myk że mieszam podkład z odrobiną rozświetlacza i to dopiero na twarz, oprócz tego stosuje kulki rozświetlające i jest git. A ten wasz rosmann to koło mojego rynku jest:-D. A w krenach też szukałam:sorry2:

Ja jestem z urodzenia z Bartków (25 lat mieszkałam na Skłodowskiej) a teraz z Osowej. Ale rynek jest mi zawsze po drodze to nic że mam 10 km w jedną stronę ale sobota bez rynku nie jest zaliczona:cool:

reklama
Do góry