reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ATU Dużo Zdrówka dla synusia!!!!

Też nie czuje, że to już za dobry tydzień będzie wielkie świetowanie, może jakby posypało to się bardziej świątecznie zrobi!

reklama
Oj dziewczyny zdrówka życzę. Ja mam nadzieję że wychodzę na prostą z chorobami. Ja świąt to wogóle nie czuję i wogóle jakoś tak beznadziejnie w tym roku mi jest. Normalnie padający aktualnie za oknem deszcz mnie dobija
Słyszałam w jakiejś prognozie pogody że na Swięta ma jednak spaść śnieg i to mnie jakoś pociesza.
A jutro mam zamiar w końcu wyjść z domu bo całe zwolnienie musiałam leżeć w łózku i muszę kupić sobie jakiś nowy podkład bo ten który mam terazx wydaje się być super ciemny przy mojej bladośći i worami pod oczami:angry:.
Może polecicie coś sprawdzonego bo ja zawsze miałam ten: http://www.bourjois.org.pl/bourjois-podklad-healthy-mix-51-vanilie-cliar-30ml-p-14346.html ale może coś innego mi polecicie. Tak sie kosmetycznie zrobiło najpierw pazurki teraz podkłady:-)

Ostatnia edycja:
Atu biedna ty i biedny Bart;((Zdrówka

Ja tez nie lubie takich paznokci,a po drugie teraz sa modne krótkie paznokcie;P

Ja uzywam stale podkładów z AA ,NIE MAM PROBLEMÓW ZE SKÓRA NIE MUSZE MIEC JAKIS SUP[ER KRYJĄCYCH A TEN MI ODPOWIADA I NIE LUBIE ZMIENIAC JAK JUZ COS POKOCHAM;)Do tego uzywam pudru w kamieniu z Vipery brazujacego i takie zestawienie juz od lat;)

http://nk.pl/#profile/2705872/gallery#!q?album=2 ;((((((((

Ostatnia edycja:
Iza nie jesteś sama, bo ja też nie ogarniam kosmetyków. Jedynie na wielkie wyjścia odrobina.
Choć paznokcie akurat podobają mi się ładnie pomalowane, ale zdecydowanie tylko naturalne. Szkoda tylko, że przy małym nie mam czasu malować i potem spokojnie zmyć.

Anka-spe witaj więc w klubie :-) ja czasami dostawałam przebłyski bycia piekną, kupowałam całą reklamowkę cudów do upiekszania a potem jak sobie o nich przypomnialam to były już po gwarancji :-p szkoda mi czasu na dekoracje buziaka hehehe....

Jejku dlaczego tak wieje i pada oczywiście na weekend jak człowiek musi tyle zalatwić.... przy takiej pogodzie to z domu wyjśc się nie chce!

na co dzien sie w ogole nie maluje, chyba ze jakies wyjscia mamy :) podkład mam z AA i jestem zadowolona (zakrywa piegi) pazury nosze o 10 lat (z przerwami oczywiscie) teraz mam zalozone od 6 miesiecy bo moje niestety sa kruche i nie jestem wstanie utrzymac ich dlugich a bardzo lubie. teraz nosze migdalki ale french (jak sa imrezy to poszaleje ze wzorami)

Salinko wiem,że to wielka tragedia dla rodziny i znajomych, ale przestań tyle o tym mysleć bo oszalejesz!
Codziennie umiera duzo młodych ludzi, życie jest okrutne - sama straciłam już kilku rówieśników w młodym wieku i zastanawiałam się dlaczego tak jest! Dzis nawet 45minut rozmawiałam z mężem zmarłej kilka lat temu koleżanki która prawie 3 lata walczyła z rakiem osierociła kilkuletniego synka, łzy miałam w oczach słysząc jak on czule ją wspominał. Nic nie zrobimy, trzeba dziekować Bogu, że jestesmy zdrowi jako tako, nie chodzimy głodni i życ dalej :-(

reklama
Iza co innego jak ktos choruje a co innego jak nagle w młodym wieku!

Ja tego ie moge pojąc,jaki cel ma Bóg w odbieraniu komus zycia???

Moja mam wczoraj kończyła by 51 lat a umarła mając 45;(((Połowa zycia była przed nią;((

Dzisiaj zyjesz jutro cie nie ma;(

Cieszmy sie zyciem ,kochajmy szalejmu bo jutro moze nas nie byc;(

Życie choc piekne tak krótko trwa a zyje sie raz!!

Izka ja juz jestem oszalała juz chyba nic mi nie zaszkodzi;*

Do góry