reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aga pazurki fajne, daj jakieś namiary (mam nadzieje, że nie jest droga).
Kurcze Święta już za tydzień a mi się nic nie chce, póki co zero zakupów i zero prezentów. Siedzę z małym w domu i łaskawie czekam kiedy wyzdrowieje, bo inaczej szał mnie jakiś ogarnie.

Dużo, dużo zdrówka wszystkim życzę :tak:

reklama
Sie rozpisaly noca;)...Aga,dzieki,fajne pazurki,zaraz do niej napisze na nk,sie dowiem co i jak;)...

Madziara,zdrowka!!!

Atu,wspolczuje;(...trzymaj sie;*

Ostatnia edycja:
Moja znajoma od pazurków coś się nie odzywa, ale te od Agi SUPER ;) kurcze, sama nie pamiętam, kiedy moje chociaż pomalowane były...
Aga nastraszyłaś mnie, bo też z kręgosłupem już bardzo długo zwlekam, żeby iść do lekarza, więc chyba pora, co by nie było za późno.
Atu - dużo zdrowia dla Bartka, żeby wreszcie się chłopak pozbierał :* a dla Ciebie dużo siły!

DZIEWCZYNY WIDZIAŁYŚCIE TA SMUTNA WIADOMOŚC???ZNÓW ZMARŁA FORUMOWICZKA Z BB;((
Osierociła dwójke dzieci;(((Ehhh jakie to zycie kruche,płakac sie chce;(

jest baaardzo tania 40zł :)

Kasia - 606826887

Anka - mi kręgosłup strzelił pod koniec ciąży ... ważyłam w koncu 120kg wiec obciazony byl niezle ;(

Sali - kto ????? ;(

Ja jednak nie gustuje w takich paznokciach :zawstydzona/y: ładne ale nie dla mnie do noszenia ;-) chyba jestem za spokojna do takiego szaleństwa, heheh....

W temacie USG to teraz chodze do lekarza który przyjmuje z szpitalu onkologicznym i tam usg oraz biopsje miałam za darmo :tak: Wczesniej chodziłam do Medica gdzie tez za drmoszke, ale jakoś nie byłam zadowolona !

Weekend i mam zamair poszaleć zakupowo i piernikowo, ale co wyjdzie zobaczymy :-D

reklama
Sie rozpisaly noca;)...Aga,dzieki,fajne pazurki,zaraz do niej napisze na nk,sie dowiem co i jak;)...

Madziara,zdrowka!!!

Atu,wspolczuje;(...trzymaj sie;*

Kasiulka dowiedziałaś się czegoś ???

Dziewczyny ja chyba w głowę dostanę.
Bartas znowu chory, tym razem zapalenie spojówek, no i ciąg dalszy kataru, zapalenie gardła i okropnie dudniący kaszel :angry:
Jeśli chodzi o nastrój świąteczny, to w ogóle go nie czuje ... zero zakupów, zero prezentów :no:

Dużo, dużo zdrówka dla wszystkich.

Do góry