reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Martyna od wtorku na wolnym i dostała sterydy do nosa. Lekarka w przychodni polciła nam własnie Immunotrofine, ale kogo pytam to nie zna tego suplementu, bo niby lek to nie jest.
Izka to jest suplement diety, teraz łatwo dostępny w aptekach, ja płaciłam 32 złote. Jestem na nie w stosunku do suplementów ale ten z polecenia podaje i u F skutkuje, zresztą lubie te ich produkty immunwash też jest super niby dla dzieci ale mój M namiętnie stosuje:-D

reklama
Iza,wycinal nam to lekarz chirurg-laryngolog,lezalysmy na oddziale dla doroslych,otolaryngologia,na przeciwko jest chirurgia dziecieca...a jeszcze kilka dni przed zabiegiem mialam rozmowe z ordynatorem oddzialy(tez laryngolog) i zapewnial mnie ze nie ma roznicy czy to wycinanie migdala u dziecka czy u doroslego wiec nie mialam sie nad czym zastanawiac wiedzac jaka jest nasza sytuacja...teraz chodze do Badenskiego.

Anka,pytaj i pisz jak najszybciej:),bys mi zycie uratowala:))),czekam na priv. W koncu sie odezwala po dwoch dniach moja kumpela co robilam u niej i niby ma mi jutro dac znac...no zobaczymy.

Izka to jest suplement diety, teraz łatwo dostępny w aptekach, ja płaciłam 32 złote. Jestem na nie w stosunku do suplementów ale ten z polecenia podaje i u F skutkuje,

Jestes pierwsza która zna to cudo, chyba się skusze i zapukie, bo już nie wiem co mam podawać Martynie!

Kaaasiulka trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło!!! Martynkowy mam nadzieje, też wróci do normalnych rozmiarów!

Odpoczełam po pracy i dostalam smaka na grochówkę, więc zaczęłam gotowanie o 22 godzinie i gotuje :-) pewnie skończe jutro.... napewno skończe jutro :tak:

U nas też choroba. AGata ma zapalenie oskrzeli, Monika wirus ale kaszle okropnie, mały wychodzi z kaszlu ale za to dzisiaj wymiotuje. Mnie boli gardło a mąz okropnie kaszle. Ewka powoli zaczyna smarkać. Jednym słowem szpital.

Jeśli chodzi o immunotrofine to mi sie ten syrop kojarzy ale u nas nie zdal egzaminu bo go miałam podawać jak mały był zdrowy a on po dwóch dniach i tak coś łapał i w końcu nic to nie dało.

Madzia zdrówka dla Was!!!! Poskudna pogoda, mogloby przymrozić i troche posypać białym puchem!!!

Ten syropek niby specjalnie na migdałki, może jak bardzo uwierzymy to zadziała ;-)

tutaj namiary an moja pazurkowa:) przedwczoraj mi odświeżała hehe

http://nk.pl/#profile/2454598/gallery#!q?album=8

Polecam:)

a ja dzisiaj zrobilam domowy pasztet - zniknal w 5 min :D tak wszystkim smakowal hehe

zdrowka chorowitkom życzę :)

ja dzisiaj do lekarza sie wybralam. zapalenie gardła mam wyleczyc potem udac sie na tysiace badan. 1. tarczyca(od lat sie bujam z powikszonymi platami, ale zabrać sie za to nie potrafiłam) , 2 . cukrzyca (podejrzenie) 3. leki i cwiczenia na kręgosłup (jak nie wyjdzie to rehabilitacja) i wizyta u dietetyka:/ normalnie jak hipochondryk ;/

Agnieszka zdrowie najważniejsze, więc nie zastanawiaj się tylko do lekarzy wybieraj, nie ma co czekać!!! Ja z moją tarczycą tez nie chodziłam, a potem jak się obraziła to nie miałam innego wyjścia i tylko wycięcie :zawstydzona/y: Z kręgoslupem tez walcze, kilka razy już na zabiegi chodziłam a ostatnim razem prawie zemdlałam, bo kręgi mi zaczęły cos uciskać :szok: starość nie radość mogę sobie powiedzieć, ale Ty jeszcze młoda!

reklama
czlowiek olewa do czasu :/ musze sie zabrac za to wszystko raz a pozadnie !! Iza polec gdzie mozna wykonac usg tarczycy ?? oczywiscie tanio i dobrze:p

4f6f603c90.jpg

a to ostatnie moje pazurki: b53c71730a.jpeg

24043e6e5d.jpg9bbe13579b.jpg

Do góry