reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witajcie....

Sto Lat dla Wiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdrówka dla Wszystkich!

Brakuje mi czasu na wszystko!

Siostra dziś urodziła synka!

Martyna zachwycona szkołą, tylko martwią ją dni wolne od nauki bo chce tam codziennie chodzić :tak: Muszę ją nagrać i puścic to za kilka lat, hehhe....

Witaj Mamuśka, napisz coś o sobie, bo tak wpadłaś jak z kosmosu i bronisz Agę jakby to o Ciebie chodziło ;-)

reklama
WITAM ;)

Ideałow nie ma to wiadomo!!!;P

Izka u mnie jest tak samo,Tymek był załamany weekendem haha;)

Ja wczoraj wziełam sie za porzadki ,z przełozeniem mycia okien na dzisiaj a tu taka pogoda mnie zaskoczyła;/No nic wezme sie za łazienke..po wakacjach troche mi sie zapuściło mieszkanko heheh

AgnieszkaJ, jak tam zadyma kuchenna? Mam nadzieję, że wkleisz fotki. Albo na kawkę sie wproszę... Biedny Adaśko.

No szkoda, że nie mogłam pomóc ale tak to już z dziećmi bywa - ni stąd ni zowąd choroba. Mam nadzieję, że to tylko ząbki i szybko mały dojdzie do siebie.

A co do szkoły to he, he moje maja już odwrotne zdanie, czemu wakacje nie trwają wiecznie??? :D

pewnie jak zwykle Bartuś "przemeblował" mieszkanie....:)))

atu2222 nie ma co się tak spinać, znam tą Agę, jest w porządku, chyba nikt nie jest idealny, ty też raczej nie... każdy ma swoje wady

co to ma znaczyć, że Bartuś przemeblował mieszkanie. Ma bardzo ładny, kolorowy pokój (tzn.miał dopóki Twoja córka go nie zdemolowała). Droga koleżanko skąd takie wnioski, zapraszam do siebie i dopiero potem oceniaj.
Piszę "Twoja", bo doskonale wiem, że to Ty Agnieszko, bo chyba nie powiesz mi, że to zbieg okoliczności, bo w tym samym czasie o godz.22.30 nagle potrafiłas napisać wiadomość na GG, przecież Twoje zachowanie jest bezczelne.
Oczywiście nikt nie jest idelany i ja również mam swoje wady, ale moja droga potrafie odpowiadać za czyny mojego syna i Ty doskonale o tym wiesz, a Ty potrafisz tylko wykorzystywać ludzi, żal mi Ciebie.

ZAPOMNIAŁAM DODAĆ, ŻE WIĘCEJ NA TEN TEMAT NIĘ BĘDĘ Z TOBĄ ROZMAWIAĆ !!!!!

Agusia dużo zdrówka dla Adasia i daj znać, jak tam kuchnia.
Pozdrowionka i całusy dla malucha.

Ostatnia edycja:
UUU goraco...co to za mała doablica że ci zdemolowała pokój Bartka??;D
Tornado??!!;P Takie sa niestety dzieci,jak nie kogos to nie bawem Bartas cos przeskrobie..Moja Kaja obdarła mi tapete w pokoju ,dlatego nie robie remontów przez najblizsze 3 lata;)

Ja nadal nie umyłam okna ale posprzątałam cały pokój od A-Z okna jutro hehe

Ostatnia edycja:
Atu,nie daj sie!!!!!!
A pewnie,ze dzieci sa rozne ale co innego dziecko w swoim domu a co innego obce...

oswiadczam,ze mamy chomika-samica-snieżka,hehe w rozowej klatce...czadu w nocy daje,dzisiejsza noc na klatce;)...
odbieram Wiki ze szkoly a Pani skarga prawie na wszystkie dzieci,daly jej czadu a to dopiero czwarty dzien...ale mowimy do niej ze ta pogoda taka byla do d...i pewnie dlatego,hmm...hehe
boli mnie serducho dzisiaj i mam znowu bole pod lopatka:(,nie moge oddychac za głęboko...ale bede zyc.

Izka,Gratulacje dla siorki!

Zdrowka dla dzieciaczków!

Ostatnia edycja:
domyslam sie ze chodzi o gabrysie... potwierdzam ze niezłe ziółko z małej .... biła adasia na klubie mam , mama w tym czasie była baaardzo zajęta konwersacjami niż poczynaniami własnej córy :)

adas z wujkiem na spacerku, kuchnia stoi w połowie :) elektryka nie ma , prad w gniazdach nie działa .... masakra ....

reklama
Do góry