reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

stwierdzenie "jak Wasze pociechy" nie oznaczało oceniania czyjegokolwiek dziecka (Twojego), bo nie mnie to robić, tylko o ogólne WASZE zachowanie, dorosłych (podobno) kobiet i matek notabene....każdy może odrzucić rozmowę gdy jest zajęty..nie robisz tak? chociaż ja później oddzwaniam osobiście do zainteresowanej osoby jednak.

reklama
odpowiedzialność jest obu matek, ale jeśli się do czegoś zobowiązujemy, to należy się tego trzymać lub ewentualnie wyjaśnić jeśli się nie ma kasy, by coś odkupić - takie moje zdanie.

Nowy system ma wiele wad. Miasto nadal się zastanawia co zrobić między 6 a 8 i od stycznia mają to jakoś rozwiązać, a na razie jest co jest :/ i kase oddają chyba tylko za jedzenie przy nieobecności.

przedszkole - ja daje do prywatnego a tam zasady sa proste 250zł czesne 11,50 stawka żywieniowa.

co do sytuacji atu - tu akurat stanęłabym po jej stronie bo znam obie mamy i ich pociechy ... niestety mimo iż Agnieszka jest dorosłą osobą jej zachowanie na Klubie mam pozostawiało wiele do życzenia... niestety nie reaguje w żaden sposób na zachowanie swojej córki i pozwala jej na złe zachowanie.

Jesli chodzi o odpowiedzialność za dzieci jak najbardziej jest ona po stronie rodziców. Adas stłukł koleżance lampę od razu leciałam ja odkupić ... mimo ze co chwile zaglądałam jak sie bawi ... każdemu dziecku nawet temu najgrzeczniejszemu zdazy sie nabroic ale rodzice sa po to by pilnować a jak to nie wyjdzie to niech ponoszą odpowiedzialność za swoje pociechy !!

Madziara - na wieczór znów dostał, ale popoludniu był luuuz... zobaczymy jak dzisiaj. kataru ani kaszlu nie ma wiec coraz bardziej jestem przekonana ze to zęby :/

ma ktoras z Was pozyczyc chlopiecy garniturek na sobote rozm 86/92 ??

Ostatnia edycja:
Oczywiście NIE ODDAJA, u nas tak to na zebraniu powiedzieli a dzisiaj juz wielka kartka podobno wisiała ze błędnie powiedzieli :crazy:.

AgnieszkoJ, a ja uważam że obie są winne, powinny pilnować swoich pociech, a nie po czasie animozje.Anka-spe ma rację... Teraz to każda może stawiać drugą w niekorzystnym świetle i pisać cokolwiek...a w ogóle to utnijmy ten wątek w końcu i nie zaśmiecajmy forum prywatnymi sprawami, nie potrafią się dogadać, ich sprawa. Idzie jesień i trzeba zacząć się przejmować zdrowiem dziecka w szkole...

... nie potrafią się dogadać, ich sprawa....
o tym już pisałam, kto z kim nie potrafił się dogadać, jej zachowanie daje wiele do myślenia, generalnie w d.... mam te pieniądze, ale słowo to słowo i tyle na ten temat, a ogólnie to strasznie mnie rozbawił wpis na FB do mnie od jej byłego faceta ... cytuję " temat krótki- ile kosztowala farba do pokoju Bartka?koszta idą na pół... i poproszę rachunek.... " nie chciał za farbę zapłacić jej facet, to wykorzystuje innych. PARANOJA !!! Agnieszko N. byś się wstydziła !!!

Agusia mój mały też chory, więc życzę zdrówka dla wszystkich dzieciaczków.

Mój mąż mi zrobił dzisiaj fantastyczną niespodziankę, dostałam piękny bukiet róż i powiedział , że nie mam już więcej przejmować się zachowaniem Agnieszki, więc zapominam o całej sprawie i życze jej powodzenia :-) a do tego wszystkiego powiedział, że najlepiej zrobie jak się jutro wybiorę z dziewczynami na jakąś imprezkę i właśnie taki mam zamiar, może któraś jest chętna.
Miłej nocy.

Ostatnia edycja:
Zdjęcie0076.jpgZdjęcie0085.jpgZdjęcie0086.jpgZdjęcie0087.jpgZdjęcie0088.jpgZdjęcie0089.jpg

postępuje:) jeszcze tylko jutro i będzie spokój :)

reklama
Do góry