reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Dziekuje Kochane za odzew. Umówiłam sie już z MAdziarka (zreszta po raz kolejny ratuje mi tyłek)

dzisiaj jakos ogarniam, zostaje mi jeszcze doprowadzenie mieszkania do pożądku, bo po dzisiejszym "przemeblowaniu" nie da sie wcisnac nogi do pokoju ...

atu - biedny Bartas , zdrowka dla niego !!!!!

Atu co za Aga Ci tak za skóre zalazła??;P

Sylcia jedna z forumowiczek BB (chociaż bardzo rzadko się udziela) i bywalczyni w Klubie Mam (oczywiście nie chodzi o naszą kochaną Agusię od Adasia), jak ją spotkam to jej chyba nogi z d... powyrywam,najgorsze jest to, że nie spodziewałam się po niej tak chamskiego zachowania, tym bardziej, że tyle jej pomogłam i przecież jest matką a zachowuje się jak gówniara, ale to dłuższa historia ...

Aga a co z Adasiem??? U nas zaraza na całego młody 40 stopni gorączki i mega katar i kaszel a osłuchowo cisza i tak już piąty dzień. Fajnie się czyta że tak sobie tutaj na forum ludziki pomagaja a Madziara to już szczególnie :tak:

reklama
Do góry