reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Atu a nie ma cie przy tym kataru albo zapchanego noska ? Bo na zapchane kanaliki to Twój już za duży a u nas jak ropiały oczka to zawsze była wina nosa......No i kropelki od lekarza pomagały ale one na receptę......i nie koniecznie do okulisty z tym chodziłam. Pediatra wystarczył. Dopiero gdyby jego zalecenia nie pomogły to okulista.

Atu zgadzam się z dziewczynami, przemywać samą solą nie rumiankiem, bo to może dodatkowo podrażniać. Dobry jest też świetlik. My mieliśmy raz taką akcje od kataru właśnie oczy calutkie zaropiałe, pediatra zapisał żel i kropelki z tą samą substancją i przeszło szybciutko. U nas młodzi rozpoczęli sezon chorobowy, młodszy lekko a starszy jak zwykle antybiotyk. Do tego M ma unieruchomioną nogę i nie może wcale chodzić więc wszystko muszę sama robić łącznie z wtaszczeniem wszystkich zakupów i zachcianek na trzecie piętro. Nie muszę chyba nic dodawać.

Dzięki dziewczyny !!!
Niestety wylądowaliśmy dzisiaj z małym w szpitalu ( 4 godziny czekania), bo w żadnej przychodni nie chcieli nas przyjąć. Mały (kurczę on już nie jest taki mały, to już duży chłop :-) ) ma zapalenie spojówek, dostał kropelki i maść i za tydzień do kontroli.

JJ - nie mialam pojecia o tych kodach !!! :)

Atu - uuuu biedny Bartas, szybkiego powrotu do zdrowia !!

Mucha - współczuje !!

a ja zyje sroda, w koncu kuchnie mi zamontuja :)

Dziewczyny wiem ze to nie wątek odpowiedni ale:
Wydam wózek Baby Design Sprint za darmo..potrzebującym albo komus kto ma działke i chciałby miec tam drugi wózek.Wydam za darmo ponieważ jest w stanie dostatecznym + uzywałam go na działce ale jest sprawny wady widac jedynie na tapicerce.Wiecej szczegółoów na priv;)

Może ktos zna kogoś w potrzebie ;)

pol dnia spedzilam z mama w szpitalu z podejrzeniem sepsy... okazało sie na szczęście ze to ogólne zakażenie organizmu ale nie sepsa uffff.... tona leków !!! puścili do domu, ale muszę jej pozałatwiać parę spraw, adasko na głowie, w środę zaczynają mi montowa kuchnie wiec 2 dni uziemiona, jutro jeszcze hydraulik ma byc przerabiać rury wiec tez kicha... nie wiem jak to wszystko pogodzić ;( do teko w sobote slub i w srode mam robic wlosy pannie mlodej, mi maja pazury robic wiec masakra... mama miala mi sie zajac 2 dni adasiem żebym załatwiła wszystko a tu dupa, jeszcze ja sie mama musze zajac ....
padam na twarz, nie wiem jak ten tydzien przeżyje...

nie wiecie gdzie w bydgoszczy jest jakas opieka nad takimi roczniakami na pare godzin ?? w MUNGO od 2 lat przyjmuja... a chcialabym jutro i w srode zostawic adasia na pare godzin.??

AgnieszkaJ z miłą chęcią bym Ci się zajęła Adasiem, no ale niestety Bartas jest bardzo chory, do tego ma obustronne zapalenie ucha, kaszel ma strasznie dudniący, do tego coś na oskrzelach, gorączka ponad 38 st. rozwolnienie aż po samą szyję i jeszcze zapalenie spojówek. MASAKRA !!!

reklama
Hej!

Aga,to lipa,faktycznie masz problem;)...ja sie moge tez malym zajac;-)...

Atu,mega zdrowka dla malego i pozostaje mi tylko wpolczuc:-(...

Corka moja sie zaklimatyzowala w szkole,chodzi chetnie,ciekawe jak dlugo ha ha...Dzisiaj imprezka,mamy Wiki urodzinki,czesc rodziny bedzie,reszta w sobote;-):-)...

Do góry