reklama
hej,
jestem na chwilkę....
Dziękujemy za gratulacje !!
Radzio jest słodki. Śpi i je.....no może dziś miał gorszy dzień ale to chyba przez tą duchotę.......
Jak tylko znajdę więcej czasu to wrzucę foto mojego włochacza. Zrobił furorę na porodówce, że taki owłosiony , juz myślałam, że może obrośniety jak małpka zanim mi go pokazali .
Czuję się dobrze, nie nacięli mnie a i położna mi się trafiła taka, że bardzo mi pomogła i tak szybki poród (niecałe 4 h od wejścia na porodówkę ) to też duża jej zasługa. Normalnie lekarz nie był u mnie ani razu a i sam poród spędził w rogu pokoju z rękoma w kieszeni i tylko mówił do pani położnej, że jest "cudaczką" . Super kobieta mogę szczerze polecać.....choć mi się trafiła "z przydziału", bo tej nocy na porodówce to był istny szał.....Jak mnie przyjmowali to dwa razy przerywali, bo własnie dwa się kończyły, ze mną weszły 2 czyli 3 porodówki zajęte a jak poszłam na salę to jeszcze ktoś rodził nowy..........nie wiem czy to jakaś pełnia czy co, bo sam personel mówił, że dziś "zwariowana" noc .
To w skrócie tyle. Uciekam.
Pa
jestem na chwilkę....
Dziękujemy za gratulacje !!
Radzio jest słodki. Śpi i je.....no może dziś miał gorszy dzień ale to chyba przez tą duchotę.......
Jak tylko znajdę więcej czasu to wrzucę foto mojego włochacza. Zrobił furorę na porodówce, że taki owłosiony , juz myślałam, że może obrośniety jak małpka zanim mi go pokazali .
Czuję się dobrze, nie nacięli mnie a i położna mi się trafiła taka, że bardzo mi pomogła i tak szybki poród (niecałe 4 h od wejścia na porodówkę ) to też duża jej zasługa. Normalnie lekarz nie był u mnie ani razu a i sam poród spędził w rogu pokoju z rękoma w kieszeni i tylko mówił do pani położnej, że jest "cudaczką" . Super kobieta mogę szczerze polecać.....choć mi się trafiła "z przydziału", bo tej nocy na porodówce to był istny szał.....Jak mnie przyjmowali to dwa razy przerywali, bo własnie dwa się kończyły, ze mną weszły 2 czyli 3 porodówki zajęte a jak poszłam na salę to jeszcze ktoś rodził nowy..........nie wiem czy to jakaś pełnia czy co, bo sam personel mówił, że dziś "zwariowana" noc .
To w skrócie tyle. Uciekam.
Pa
arabella
Mamy październikowe 2007
JJ, fajnie, że się odezwałaś. Jeszcze raz gratulacje! Czekamy na fotki Radusia. Ja urodziłam pół godziny po wejściu na porodówkę... ale to trzecie dziecko, hehe. Co to za położna? Moja też moim zdaniem genialna i cudowna. Wszystkie trzy moje królewny odbierała.
Iza, dotarłaś na Stary Rynek? Ja się wybierałam, ale przestraszyłam deszczu.
Iza, dotarłaś na Stary Rynek? Ja się wybierałam, ale przestraszyłam deszczu.
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
JJ - gratuluje raz jeszcze Fajnie ze poród szybki i personel dopisal
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
Melduje sie...po wypoczynku,szkoda ze tak szybko zlecialo ;(,dojsc do siebie nie moge,mam nadzieje ze jeszcze dzien i juz wpadne w rytm domowy a za chwile znowu wyjazd tym razem nad morze z SALI))...pogoda dopisala,az za bardzo,dobrze ze dwa kroki do wody takze szlo sie ochlodzic...dziaciaki chodzily mi spac po 20stej i do 7mej spaly,caly wieczor mialam dla siebie,rozmowy i smiechy z kuzynka do 3 nad ranem ...na weekend dojechal moj M takze bylo wesolo...jest co wpominac...foto na odpowiednim watku...
Dzisiaj bylam z malym na bilansie 2latka...waga 18kg i wzrost 94,nie miesci sie w siatce centylowe,Pani napisala ze otylosc i zeby za duzo go nie "futrowac"...
Aga,na wróżke ))..znajomosci w zusie niestety ni mam...
JJ WIELKIE GRATULACJE.WITAJ RADZIU NA TYM ŚWIECIE)))
Melduje sie...po wypoczynku,szkoda ze tak szybko zlecialo ;(,dojsc do siebie nie moge,mam nadzieje ze jeszcze dzien i juz wpadne w rytm domowy a za chwile znowu wyjazd tym razem nad morze z SALI))...pogoda dopisala,az za bardzo,dobrze ze dwa kroki do wody takze szlo sie ochlodzic...dziaciaki chodzily mi spac po 20stej i do 7mej spaly,caly wieczor mialam dla siebie,rozmowy i smiechy z kuzynka do 3 nad ranem ...na weekend dojechal moj M takze bylo wesolo...jest co wpominac...foto na odpowiednim watku...
Dzisiaj bylam z malym na bilansie 2latka...waga 18kg i wzrost 94,nie miesci sie w siatce centylowe,Pani napisala ze otylosc i zeby za duzo go nie "futrowac"...
Aga,na wróżke ))..znajomosci w zusie niestety ni mam...
JJ WIELKIE GRATULACJE.WITAJ RADZIU NA TYM ŚWIECIE)))
mucha666
matka wariatka
Cześć dziewczynki. Co do wyjścia kulturalnego to my się piszemy jak tylko będziemy na miejscu w wekend. Teraz zrobiliśmy sobie przedłużony wekend i byliśmy nad morzem muszę przyznać że sobie odpoczęłam. Dzięki za dostęp do zdjęć. Jak tylko zrzueć coś ciekawego z aparatu to wkleję. Mam do Was pytanie. Kto może polecić fajnego fryzjera takiego z jajem??? Bo mój ukochany pan przestał pracować w Kola i zniknął
agniecha_bebecha
Mama Majozy
Witam,jestem tu w zasadzie nowa i mało się raczej udzielam ale mam pytanie : jak to jest z tym "wybieraniem" położnej?? Moja koleżanka rodziła rok temu i jakąś tam sobie wybrała, byłam tydz temu u mojego gina i zapytałam czy ta i ta pani może być ( z polecenia kolejnej koleżanki) a on powiedział ,że tak. Więc dzwonię do owej Pani a ona mówi,że one w dwójce( tam będę rodzić) już się nie umawiają Możecie mnie proszę oświecić o co w tym wszystkim chodzi??
Witajcie po małej przerwie.
Przede wszystkim JJ ogromne gratulacje!!!
Jako że dzieci i pies od jakiegoś czasu sprzedane do dziadków to korzystając ze swobody wybraliśmy się z mężem do znajomych na Śląsk. Było super. Teraz odpoczywamy już w domku, chociaż jutro planuje troche prac ręcznych wykonac w domu :d Mały tak sie dobrze czuje u Babci, że nie chce wracać do domu
Iza ja chodziłam zawsze na te przedstawienia ale obecnie brak dzieci więc...
Jesli chodzi o położną to nie pomogę. Ja nigdy nie umawiałam i zawsze trafiałam na super położników albo położne.
Przede wszystkim JJ ogromne gratulacje!!!
Jako że dzieci i pies od jakiegoś czasu sprzedane do dziadków to korzystając ze swobody wybraliśmy się z mężem do znajomych na Śląsk. Było super. Teraz odpoczywamy już w domku, chociaż jutro planuje troche prac ręcznych wykonac w domu :d Mały tak sie dobrze czuje u Babci, że nie chce wracać do domu
Iza ja chodziłam zawsze na te przedstawienia ale obecnie brak dzieci więc...
Jesli chodzi o położną to nie pomogę. Ja nigdy nie umawiałam i zawsze trafiałam na super położników albo położne.
reklama
agniecha_bebecha
Mama Majozy
dzięki za info mam tylko nadzieję,że rzeczywiście trafi mi się fajna babka