reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Jula tak śpi, bo my dłużej tez nie śpimy, ale znam dzieci w jej wieku śpiące do 10 i dłużej, akurat to dla mnie jest szok, bo nam się to nigdy nie zdażyło ;)

nie no ale do 9 to by było ok :) - w naszym przypadku

narazie nie jest źle - tylko, zeby jeszcze w nocy nie wstawać :p

GeHa - toś miala świetną nockę :p :p

GeHa,trzymam kciuki za dobre samopoczucie ;)

A to specjalnie dla Was mamunie ;D ;D ;D hi,hi

Przychodzi zajączek do burdelu i pyta:
- Niedźwiedzica jest ?
- Nie ma.
- A wilczyca jest ?
- Nie ma.
- To może chociaż lisica jest ?
- Nie ma.
- A która jest ?
- Jest pytonica.
- No dobra, może być.
Poszedł zając na górę, ale gdy tylko wszedł do pokoju pytonica go połknęła. Ale zaczyna się zastanawiać:
- Zaraz... śniadanie jadłam, obiad też już był, a do kolacji jeszcze 3 godziny, więc to pewnie klient...
I wypluła zająca. Na to zając, doprowadzając futerko do ładu:
- Jak bierzesz do buzi, to mogłabyś uważać.

Witajcie Bydgoszczanki ;D

Asioczek...heheh u mnie z tymi nocami było podobnie,mogłam siedzieć do poźna bo wogóle nie byłam śpiąca, albo szłam wcześniej spać, budziłam się o 4,5 i oczy jak 5 zł., a mężulo sobie smacznie spał..heheh ;)

GeHa...bidulko...współczuje "bliskiego spotkania trzeciego stopnia" z Panem kibelkiem ::)

Pati...no to życzę smacznego...i powiedz, jakie były wrażenia Twoich chłopaków.... ;)

Niki witaj i zaglądaj do Nas często, ze Swoim ślicznym synkiem ;D

A u nas znowu piękna noc ;D , córcia obudziła się tylko raz, a pospałyśmy do 9.30, normalnie rewelka
112md.gif
, hhmmm (pewnie do następnych zęboli) tfu,,,tfu

mkkafe pisze:
wronka fajne foty w galerii, chyba jakos wypieknialas... ::)coo???

heheheh dobre....... ::)

Aha i jeszcze raz bardzo dziękujemy za życzonka
smiley677of.gif

Witam po długim czasie i pozdrawiam serdecznie...
U nas wszystko ok, Zosiek szaleje na całego, jeszcze samodzielnie nie chodzi ;D
za to przy wszystkim musi sobie postać...
wkleje pare fotek z roczku
Udaje ze się dobrze bawię

Przy stole

Obrzędy ludowe - nie lubię

wasze maluszki strasznie urosły...
No a Aska - tylko czekac aż się rozdwoisz...
Postaram się częściej zaglądac niż raz w miesiącu ;D
Pozdrawiam serdecznie
Dagmara z Zośką

Daga....no w końcu sie odezwałaś.... ;), zdjęcia supeeer, ale Zosieńka to chyba średnio zadowolona....hehe ;D, napisz nam co wybrała....kasa, kieliszek, a może cosik innego...hehe

reklama
po rodzicach dziecko nie lubi imprez rodzinnych ;)
Wybrała książkę...
Ale generalnie była lekko znudzona bo nie mogła się przespać w ciągu dnia... było za głośno a nasz M malutkie

Do góry