reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

aska ja chodzilam pozno spac, ok polnocy. Dobry sposob to poczytac ksiazke, ale nie wiem czy dziala wciazy ;D bo ja problemu z zasnieciem nie mialam, gorzej bo jak sie przebudzilam ok 5 nad ranem to juz bylam rzeska....ale w ogole to spalam po 10h/dobe

wronka fajne foty w galerii, chyba jakos wypieknialas... ::)coo???

reklama
przypomnialo mi sie ze pare dni temu zastukali do moich drzwi jechowi...od jakiegos czasu nawiedzaja mnie bardzo czesto i widzieli jak pare razy trzymalam malego na rekach(wogole to raz oddali mi klucze bo w drzwiach zostawilam:))i ostatnio jak przyszli to otworzyla moja mam podziekowala ale oni uparcie zagadywali powiedizeli ze widzieli ze mam mloda corke i chca dla mnei dac gazetke, mama wziela dla swietego spokoju aja patrze a to gazetka ''przebudzcie sie!'' i wielki temat nastoletnie matki problem na skale swiatowa, usmialam sie bo to niby jaks aluzja chyba miala byc do mnie:p hehe ci to maja pomysly ale zaczyna juz mnie denerwowac ze tak stale mnei nachodza

Asioczek - śpij na zapas !!! Aldik- dobrze to ujęłaś szansa na wyspanie dopiero za kilka lat.

Witam wszystkie Bydgoszczanki i ch maleństwa. Mam nadzieję, że zechcecie mnie przyjąć :) Jestem tutaj od niedawna - od czasu do czasu czytałam Was a teraz postanowiłam się odezwać. Na imię mam Ewa i mam synka Gracjanka, który urodził się 23 września 2004 r. Pozdrawiam

Witaj Ewa, masz slicznego synka, urodzil sie caly rok przed moja Jagodka, ona tez z 23 wrzesnia ;)
Zadomawiaj sie szybciutko. Synkow Ci u nas malo :p to sie nastepny przyda

Ide na spacerek i na poczte i po Agatke ;)

Dzien dobry Mamusie!!

Witaj niki83 ;D ;D ;D

asioczek,ja pamiętam ze tez juz przy finiszu narzekalam na bezsennosc ;), jesli zapach melisy dziala odpychajaco, to
spróbuj herbatki VITAX, Wellness Tea, takie małe niebieskie opak. zawiera mieszanke ziól wlasnie na dobry sen... ;)

My dzisiaj na obiadek robimy kotleciki wg przepisu mkkafe ;),nic nie mowie moim chlopakom co na obiadek, ale beda
napewno zaskoczeni nową pozycją w menuu :p :laugh:

Miłego Dnia!!!

hej,

czyli wniosek jest jeden może będę mogła usnąć po rozdwojeniu, a wtedy mogę mieć pobudki z innej przyczyny. Różowa przyszłośc mi się maluje :) A ja jeszcze myśle o drugim maluchu ;) Oj chyba zweryfikuje plany na temat szybkiego powiększania rodziny :)

Niki witam wśród nas. Ale nas się już sporo zrobiło.

Niki - jak miło, witajcie - Twój Synek przeuroczy - mój Wiktorek jest o niecały miesiąc starszy bo z 25 sierpnia 2004, pewnie są na podobnym etapie, więc i tematów nie zabraknie.

reklama
Helołek Mamusie!
Ja mam dzisiaj fatalnyyyyy dzień, bleeee :(
Wczoraj wieczorem wzięłam pierwszy raz w życiu Ketonal na ból głowy(za radą mężula >:D) i okazało się, że jestem uczulona ::) Nocną jazdeczkę miałam taką, że HEJ.
Upojna noc z klozetem >:D
Cały czas nie czuję się dobrze, ale musi to kiedyś przejść, o ja głupia baba ::)
Wczoraj już zaplanowałam, żę zrobię te kotleciki z kapustą kiszoną, aż ślinotok zalał mi klawiaturkę i co....rosołek piję i ledwo żyję ;) Może jutro...
Pati Zrób i mów jak smakowały...o rany, ja chcę coś zjeść innego niz rosół, ale mój żołądek odmawia współpracy!

Witaj serdecznie niki
;D ;D

Asioczek

Ja też byłam takim nocnym markiem w końcówce ciąży, włóczyłam się po tych 50 metrach bez końca. Budziłam się około 3-4 rano i o spaniu mogłam zapomnieć, więc czytałam mądre książki, aż się wzrok zmęczył i wędrowałam koło 6 do wyrka. Normalnie przespana noc, którą pamiętam to koło 3 roku życia była. Teraz mam już luksusik, Julka idzie po dobranocce spać i wstaje 7.30. Będzie dobrze ;D

Do góry