reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Co tu tak pusto?

Hit dzisiejszego dnia - Wiktor ustawił nam menu w tv - teraz mamy język węgierski :) Ciekawe jak ja z tego wyjdę?

reklama
Witanko laseczki dawno mnie tu nie bylo duzo mielismy ostatnio na glowie zmarla ukochana babcia mojego meza :(
a tu u was duzo sie wydarzylo tyle ze juz nie pamietam co u ktorej, witam nowa mamusie.
Zycze Wam milego wieczoru

Witajcie  :( :( :( :(

....to bedzie post smutas......jeszcze niedawno mówiłam, że u nas cisza.....aż tu dzis ten kiepski żarcik.......pojawiła sie @.......dlaczego????? przecież my tylko cycolka jemy - myslałam, że to przedłuzy ten błogi stan........ja chcę życia bez podpasek i tamponów....buuuuuuu :p

wszystkie posty wasze przeczytałam ale z rozpaczy nie moge nic odpisać.....witam nowe mamy..

buuuu......... ide wyć w poduszke...  :mad:

JJ moje koleżanki mają @ już np w miesiąc po porodzie ::)
i ciągle karmią

ja Cie rozumię - też nie nawidze podpasek, tamponów i innych świetnych wynalazków :p

nie rycz mała ;)

JJ

Ja dostałam @ równo 3 miechy po porodzie, a karmiłam cycolkiem Julkę 13 miesięcy ::) nie ma reguły na tę przypadłość... Nie martw się kochana :-*

Kariwiw

Dzisiaj czuje się już znacznie lepiej po tym nieszczęsnym ketonalu, nawet nie przypuszczałam, że tak ostro zareaguję ::) Aspiryna, jakieś Upsariny to już wiem, że nie tykać...a tu nagle bach ;) szok przeżyłam!

Czesc dziewczyny :)

Nie bylo mnie kilka dni, bo bylam u rodzicow, no ale w koncu wrocilam :) Cala i zdrowa, chociaz roznie bywalo - bo mialam taki poslizg przedwczoraj ze cudem uniknelam wypadku !!! No ale nie bede juz o tym pisac, zwlaszcza ze juz sie uspokoilam :)

Witam nowa mamusie i to w dodatku z Wyzyn, ale za cholerke nie wiem gdzie jest ulica Zajecza ???

no i chcialam sie pochwalic, ze dzis mam wlasnie urodzinki :) Stara dupa ze mnie sie zrobila ;D ;D ;D Jak na dzien urodzinkowy, to wyjatkowo niefajna pogoda, no ale jakos to przezyje :)
A teraz zmykam na sniadanko :)

Wanda_23 Wodniczku ;D
Życzę Tobie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!!!!!
kage5.gif
kage5.gif

9.gif
9.gif
9.gif

witam!! oczywiscie w pierwszej kolejnosci zyczonka!!!!!!!! niech ci sie malenstwo zdrowo chowa!!!!...no i szostka w totka tez by sie przydala
my wczoraj mielismy imprezke:) maz otworzyl spolke zoo, znaczy sie dokumenty wszystkie podpisane jeszcze tylko przez sad musi przejsc, tak to przezywal ze w koncu doszlo to do skutku i wszystko dobrze sie uklada ze dzien wczesniej spac nie mogl..ja co czuje ze dzisiaj beda poprawiny:)
zaraz zmykam na egzamin..ten pujdzie fatalnie bo nie bardzo sie uczylam a wlasciwie to tematy podane na egzamin nie pokrywaly sie z tym co na wykladach byly :mad: jeszcze jeden jutro i koooniec!!! znowu piec miesiecy wakacji:)

reklama
Wanda wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :)

Natalya oby pytania były do przełknięcia i ściągać się dało :)

Do góry