reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

witam weekendowo :-)
sali to Ci się na żarty zebrało, a już miałam gratulować :-D
Fotoiza fajną masz córkę! :-)

reklama
Hej!

U nas w koncu bez wymiotow,troche rozwolnienie ale goraczka prawie 38st :-(...
...mielismy plany na jutro,spacer do mysla i do znajomych i d...:-(...kurde zawsze jak cos zaplanuje wczesniej to jest nie wypał :wściekła/y:...glowa mi peka,spalam za dluuuugo :no:,wczoraj wszyscy zasnelismy o 19stej i do 7 rana,teraz chodze do tylu...:szok:

Iza,Martyna ma czaderkie włosy :-):-D...rosnie laseczka za mamusia ;-)...

Sali mnie wczoraj tez wkrecila...nie tylko z ciaza ;-)...zartownisia sie znalazla ;-):-D...echhh

Martyna supe włoski;)))

Moja mała cos wysypało na buźce,wygląda to jak te krostki które Tymek am na nogach...wrrr,posmarowałam jej maścią i zobacze do jutra jak mocniej bedzie miała to do fundacji pojedziemy,jak nie to w poniedziałek do lekarza.

a mi sie maly zalatwil :/ nie dal spac babci, katar i kaszel go męczyly ehhh ... w poniedziałek do lekarza ... ja tez sie smarkam ... myslalam ze to alergiczne bo czwesto tak mam na wiosne, ale gardlo mnie zaczelo bolec ....

Sali ty kawalaro :-);-).

Aga u mnie też pani od NDT była 2 razy w domu ale zapłacić musiałam za te wizyty.

Oj teraz trzeba uważać.....pogoda zdradliwa.......ja mimo iż lubię wiosnę jeszcze się całkiem nie wyletniłam w ubiorze.....Fran też ma jeszcze kurtkę ciepłą. Jedynie rajstopy na kolanówki zamienił. A M. sobie już rankiem bez czapy biega i coś mu w nosie już siedzi.....bleee.
Zdrówka życzę.

Izka z Martynki fajny czupurek :rofl2: oj się chłopaki zlecą niedługo :-).

Witam!
Sali ja też już chciałam Ci gratulować !!!

Bartas był wczoraj z M w szpitalu na USG głowy, nie zbadali wszystkiego, co mieli zbadać, bo już mu ciemiączko zarasta, ale lekarz powiedział, że wszystko jest OK.
Młody już wyzdrowiał i pojechał do babci na weekend, więc mamy z M wolną chatę, ale co z tego jak ja nadal chora jestem, gorączka ok.39 stopni, męczący kaszel, katar, wymioty i okropny ból brzucha :-(

Życze wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia.
Pozdrowionka

JJ - wszyscy sie smarkaja dookola to i nas wzielo :) ehhh.... wiosna :)

Atu - to dobrze... a czy mały mial problemy po porodzie ?? Adas sie urodzil to wazył 4320 i okazalo sie ze ma 2 torbiele 4mm i 6mm, jeden sie wchląnął po miesiacu jak mówili ale ten wiekszy został... zniknął dopiero po 5 miesiacach ... u Was też cos z torbielą podwyściółkową ?

hej!

U nas jelitowka,zalamka,mlody od wczorajszego popoludnia wymiotowal i tez cala noc a dzisiaj wymiotow zero ale za to rozwolnienie :-:)-:)-(...wiki dochodzi do siebie,przezroczysta,wlasnie ja wywalilam z wyra niech troche posiedzi i pochodzi bo ile mozna lezec...jesc nie chce bo boi sie ze bedzie wymiotowac...

Atu,dlugo masz ta graczke,wykonczysz sie dziewczyno...nie bylas u lekarza?!?...moze potrezbny jest antybiotyk...
Dobrze ze maly oki...zdrowka zycze!

Aga,Wam tez mega zdrowka!!!

Lece sie polozyc z malym :-(...

reklama
Vikiigus - my sie nie ruszamy z domku, adasko teraz spi jak wstanie to idziemy na krotki spacerek:)

Kaaaasiulka - jak nie urok to.... zdrówka!! jak ja czesto wymiotowalam w ciazy lekaz przepisal mi AMINODRAL, zeby uzupelnic niezbedne witaminy bo tez nie jadlam ....

Do góry