reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mucha,zazdroszcze,dobrze ze chlopaki grzeczne ;-) :-D...niedlugo juz chyba wracacie co???

No niestety w niedzielę się zwijamy do domu a w poniedziałek do roboty buuuuu.
Atu współczuję przejśc z młodym ale wiesz jak jest niekiedy lekarze się czepiają aż nadto a czasem doprosić się o skierowanie nie możesz.

reklama
JJ - skier dostalam od KordLSKIEJ, na pokoj 11 cwiczenia NDT-BOBATH , i jak bylam sie zapisac powiedziala mi babeczka ze do konca rokw terminow nie maja..

chusta - ja mam NATI-BABY

Atu - moj tez jest taki nadpobudliwy, nie spi, w nocy budzi sie po 10 a czasami i wiecej razy... ale nam powiedzieli ze taka jego natura. Ciebie pediatra skierowal do szpitala ??

Aga my też teraz chodzimy do Kordalskiej jak Szymkuć odeszła....znaczy to był nasz 1 raz u niej. Wrażenia średnie :sorry2:. Jednak Szymkuć znała F. od 6 miesiąca zycia jak miał wzmożone napięcie i jakoś tak bardziej zainteresowana była obecną wiotkością stawów. A teraz to niby mam się tym stawianiem nóg do środka nie przejmować, bo jak wzmocni mięśnie to zacznie dobrze je stawiać :baffled:. Mamy ćwiczenia na sali 31 (chyba) - na 11 mielismy jak miał 6 m-cy. Tam są/były fajne panie rehabilitantki. A NDT zobaczysz nie jest trudne - sama będziesz mogła co nie co w domu robić.

Atu F. też miał i ma małą główkę. Taki wysoki a głowa w dolnej normie. No ale po kim ma mieć łeb jak sklep :-D jak my z M. też małe łebki mamy. Nadobudliwy był od urodzenia i też prawie nie spał w dzień ale on miał wzmożone napięcie mięśniowe. NIe umiał stanąć na czworakach do raczkowania......Teraz została mu nadpobudliwość ruchowa ale z każdym rokiem lepiej jest.
My mielismy rehabilitację na to NDT BoBath i Voytę. Oraz usg przezciemiączkowe ale było ok. I na kontroli u neurologa w wieku 10 m-cy juz było ok. I nas z wizyt dalszych zwolnili.
Może lekarze panikują ale przynajmniej małego przebadają i będziesz spokojniejsza.
A propos......na spotkaniu byłam ponad 2 h i nie słyszałam aby twój synek się wydzierał ;-).
No i zdrowiej kochana.

dziewczyny własnie robiłam test...jestem w ciąży:szok::szok:
Mam mieszane uczucia :-(;-)

Ha ha ha...to ma byc prima aprilis?!?!?!?:-D

My po wczorajszych urodzinach w family parku kiepsko,mala wymiotuje od nocy,srednio dwa razy na godzine,masakra...teraz troche spi,jest wykonczona...tylko zastanawiam sie od czego bo inne dziewczyny oki...maly tez spi a ja nie wiem co rece w sadzic...ide chociaz obiad skonczyc i mam jeszcze wlosy do ulozenia,pranie do powieszenie,nie wspomne o syfie w chalupie...:-(

Ostatnia edycja:
Tak Kasiu prima aprilis,dobrze wiesz ze okres miałam;p

Biedna Wiki;(Panuje jelitówka takze pewnie to to;/Ja mam słabszy przebieg,mialamm sraczke dwa razy wczoraj potem bolał mnie tylko żołądek i dzisiaj tez mi nie dobrze,na szczescie bez górnych rewolucji;)

Kaja ma katar mam nadzieje ze sie nie rozwinie w cos powazniejszego:-(

sali - w pierwszej chwili dalam sie zrobic :) idac Twoim sladem wkrecilam laski z innego forum hehehe :)

JJ - slyszalam wlasnie ze te masaze i te cwiczenia bobath nie sa zle, mam jedna babke ktora powiedziala ze przyjdzie do domu na kilka spotkan przyuczy mnie i jak bede sobie radzila to sama mam kontynuować , nie bedzie mnie naciagac na kase :)

reklama
Witam....

Salinka - żartownisia ;-)

Moja kwietniowa córcia:

Iza162m.jpg

Do góry