reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Szczerze to można tam upolować mega fajne rzeczy markowe z tych wyższych półek za rozsądne pieniądze. Nie jest tam wcale tanio, ale jak na rzeczy z tej półki to są niezłe ceny. Tak przynajmniej jest zagranicą a jak będzie u nas czas pokaże. My kupiliśmy sporo zabawek fajnych butów i rzeczy do domu.

reklama
Hej laseczki!

U nas juz oki...tylko teraz moj nie moze z kibla zejsc :szok:...mam nadzieje z mnie nie wezmie,tak jakos sie czuje jakby mialo mnie dopasc ale to chyba po prostu ta cala sytuacja tak na mnie wplywa....ale...jka to mowia zlego licho nie bierze ;-)...

Pogoda ladna na spacer ale wieje...

A TK maxx to jest tam za OBI :tak:...ja osobiscie jeszcze tam nie byla...

Kasiu musimy zwiedzic ta nową galerie;P
Mnie tak mdli od 4 dni,pierwszego dnia pognało mnie dwa razy na kibelek z dwójeczka tylko:-D odpukac dzieci i D. zdrowi(jeśli chodzi o jelitówkę)
Kaja ma kaszel ale tylko w nocy ja dusiło,w dzień nie zakaszlała ani razu:confused:

ja chętnie na zakupy- może byc jutro- kocham wyprzedaze !!!! to kto sie ze mna wybiera?? ...nie ukrywam ze przyda sie ktos do popilnowania wozka ;))))))

hej,

po pierwsze zdrówka......masakra co za świństwo.......

TK maxx muszę wygooglować, bo jestem zacofana i nie mam pojęcia co to :szok:

No a teraz najlepsze.....Fran ma od niedzieli rękę w gipsie :wściekła/y:. Na szczęście lewą. I nie żeby na hulajnodze, rowerze lub placu zabaw.......siadał po południu po porannym szleństwie na dworze do obiadu. A że mam w kuchni blat dosyć wysoko to dla niego mam taki taboret ciut wyższy.....no i nie wysunął go całkiem, usiadł półdupkiem i spadł nieszczęśliwie się podpierając ręką :no:. Płakał, że boli, bo łokieć zbity ale zginał i ruszał. No ale na wszelki wydaek do Jurasza prześwietlić. Tam masakra 4 h czekania i diagnoza, że jest przejaśnienie na kości ramienia mogące sugerować rysę lub pęknięcie.....no i gips na 7 dni na wszelki wypadek.
Dziś już lepiej. Łokieć go nie boli chyba i przyzwyczaił się do ciężaru i obsługi z tym gipsem. Bo przez 2 dni to tylko krzywa mina, że tego nie może albo tego, podnieś mnie, przesuń mnie......:angry:.
W popniedziałek mamy zdjęcie gipsu i ponoć rehabilitacji żadnej nie potrzeba, bo to krótki czas a i uraz niewielki.
Ale nam się rok zaczyna......styczeń - cięcie dziąsła, bo ropa, luty- szpital, bo sraczka, marzec - o dziwo spokój, kwiecień - gips......aż się boję co dalej.....a tu drugie w drodze :baffled:.

ech to se pomarudzilam.

Mucha dobre hahaha

JJ no to nie złe bumm było;/Co do czekania to 4 godz to bardzo krótko czekałas.
Ja nie wiem czy tu o tym pisałam ale mój 90 letni dziadek z podejrzeniem złamania kręgosłupa czekał od godz 14 do 21:30!!!;/;/

JJ tulaski dla Franka!!! Biedulek sie umęczy!

Nasza kochana Słuzba Zdrowia :wściekła/y: Ja się wczoraj od lekarza dowiedziałam, że statystycznie mam jeszcze 30 lat życia i jak się teraz nie zdecyduje na operacje to niedługo mogę usłyszeć, że jestem za stara na nią :szok:

Któraś pisała o ortodoncie bez skierowania i kasy na błoniu... moge poprosić namiary????

reklama
Do góry