reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej laski!

Atu,wspolczucia :no:,nie ma nic gorszego jak bieganina z dzieckiem po lekarzach :-(...rozumiem ze bylas w Juraszu,tak?? A co jest mlodemu ze masz ciagle wizytu...??? Zdrowka dla Was!!!

Aga,ja Ci nie pomoge...nie znam zadnego...

Pogoda super a mnie dzisiaj glowa napieprza i do tego mloda mi daje popalic :no: nosi ja od trzech dni..masakra...
...jutro popoludniu do family parku idziemy na urodziny kuzynki Wiki,wroce mega zmeczona,nie lubie tam chodzic,ten gwar mnie przeraza...
...i juz za chwile piatek,nie moge sie doczekac ;-)...

reklama
Atu tulaski przesyłam!

My jutro do szpitala dziecięcego jedziemy, potem jak pogoda dopisze ( bo zapowiadają opady) to będziemy z Martynkowy aparatem szukać oznak wiosny ( kupilismy jej go w zamian tegorocznych urodzin w Famili Parku, więc na 100% juz tam ich nie będzie :tak: )

czuje się gorzej, nie wiem, jak ja to zrobię ale w piątek mam kolejną wizytę w szpitalu, a niestety mąż nie dostanie urlopu :-( no i mam nadzieje, że Bartuś też wyzdrowieje :-(

Atu,wspolczucia :no:,nie ma nic gorszego jak bieganina z dzieckiem po lekarzach :-(...rozumiem ze bylas w Juraszu,tak?? A co jest mlodemu ze masz ciagle wizytu...??? Zdrowka dla Was!!!...[/QUOTE]

Tak Kasiu wizyta była w Juraszu. Nie wiadomo co mu jest, każdy lekarz mówi co innego, i dają kolejne skierowania - neurolog, USG głowy, okulista, EEG we śnie itd

hej,

melduję się.

Mam duzo pracy, bo chce skończyć te papiery w końcu i mieć więcej wolnego już :wściekła/y:.

Agnieszka J a skąd masz skierowanie? Ja byłam w zeszłym tygodniu na Gajowej i mamy ćwiczenia we wrześniu.

Mucha ale fajnie mieliście z tym morzem :tak:. Nam się chyba w kwietniu nie uda tym razem śmignąć. Raz, że ja kończę te swoje papiery a dwa, że święta zaraz a potem w maju na początku remont i zamiana pokoi no a 10 Fran ma zabieg na pisiaka :no:.
Ale w czerwcu sobie odbijemy - chociaż tydzień. Bo potem w lipcu to już będę siedzieć z dupskiem na działce i czekać......zawsze to 30 km a nie 200 km :-D.

Dziewczyny-chuściny napiszcie mi jakie macie te chusty? Na co mam zwrócic uwagę przy kupnie. Teraz chcę kupić, bo z F. nie miałam i żałowałam.

A okna.....:happy: ju kiedyś pisałam - mnie myje brat (za drobnym kieszonkowym oczywiście ;-)). Właśnie na piatek się umówilismy ale coś o deszczach słyszałam.....hmm?

Atu no właśnie czemu małemu robią tyle badań?

Pozdrawiam

JJ my nadal nad morzem. Jest cudnie, chłopaki nawet grzeczni, ale w tym roku jesteśmy całą rodzinką bo rok temu byłam tylko z chłopcami a mąż nie mógł przyjechać. Nie powiem trochę hardcore był.

f
Dziewczyny-chuściny napiszcie mi jakie macie te chusty? Na co mam zwrócic uwagę przy kupnie. Teraz chcę kupić, bo z F. nie miałam i żałowałam.

My mieliśmy tą HOPPEDIZ® - Tragetuch Online-Shop -�Home i była super. Nam zależało żeby mogły ją wiązać kurduple jak ja i wysocy jak mój mąż :-)

reklama
Hejka!
U mnie ze zdrowiem gorzej. Gorączka ponad 39 stopni, okropny kaszel, ból gardła, katar i strasznie osłabiona jestem, że nawet nie mam siły wstać z łóżka.
Mąż dostał zwolnienie na Bartka, więc problem z głowy, kto z nim jutro do szpitala pojedzie.

No właśnie czemu tyle badań ??? - sama chciałabym to wiedzieć.
Najpierw lekarze stwierdzili, że mały jak na swój wiek ma za małą główkę (dla mnie to była bzdura, no ale lekarze wiedzą przecież lepiej), potem, że jest taki nadpobudliwy, że w ogóle nie śpi w dzień, że całymi dniami się tylko wydziera itd.
No i bądź tu mądry, o co tym lekarzom chodzi.

Do góry