reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Sali - mozemy sie zamienic :) umyje CI balkonowe a Ty weź moje hihihi : mam 3 podwójne okna o wymiarach 1metr na 2 metry :D w dodatku jedno skrzydło nieotwieralne... mieszkam na 4 p i nie mam balkonu heheh :) Okna myje tylko od środka, a z zewnatrz myje firma zewnętrzna:) juz sie doczekac nie moge bo nic nie widac :)

reklama
Pogoda cudna to prawda, po pracy spacerkowałysmy a jak sie dotlenilam :)
Przeleciałam przez ryneczek w poszukiwaniu deski dla córci bo jutro w przedszkolu występ o zdrowym jedzeniu i będą robic kanapki.
Spotkałam na nim Wronke i nawet udało nam się chwilunie pogadulić :)

Sali a ile za wizyte? Na Igrzyskowej termin 4 kwietnia.
Słyszałam że do 11 czy 12 lat NFZ doplaca czy zwraca za ortodonte, ale nie wiem jak to teraz wyglada.

Sali hehe, mieszkanie ma 3m wysokości, wiec wstawili duże okna w bloku :) w sumie to jest rewelacja, jaśniutko i widoki niezłe :) z myciem gorzej ... hehe

zdjecie sprzed remontu i z adasia pokoju ale uciete :) musze złapać jak będzie samolot leciał to jest dopiero widok :)

Załączniki

• A0011.jpg
    A0011.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC08654.jpg
    DSC08654.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 47
CZasem mam chwilkę to was podczytuje. U nas pogoda fantastyczna, spacery robimy że hoho a wieczorami topimy dzieciaki w basenach. Ale teraz mi przypomniałyście że obiecałam sobie umyć okna po powrocie :wściekła/y: W sumie to mam pięć okien (dwa balkony, dwa połaciowe i jedno zwykłe) i cztery które myje mąż bo trzeba wyjść na dach :eek:

Ehhh te okna ;/;P

Izka nie trzeba mieć skierowania;)

Dzisiaj dzień muffinek;))

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
My wczorajszy dzień spędziliśmy na Bartodziejach, większość czasu w szpitalu, myślalam, że dostane szału, brak słów na tych lekarzy, wizyta zakończyła się małą kłótnią i mi ulżyło :-)
W piątek kolejna wizyta w szpitalu, potem w poniedziałek, 12 kwietnia, jeszcze jakoś w maju i 16 czerwca, no i może już się na najbliższy czas zakończy.
Taka śliczna pogoda a ja wygrzewam się pod kocykiem, mam zapalenie gardła, kaszel, gorączkę, no i młody też jest chory :-(

Całe szczęście, że u mnie mąż myje okna - jak ja tego nie lubię :no:

Ostatnia edycja:
Do góry