reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Dzien dobry...

U Nas tez chorobowo:-(. Weronika miała w sobote temperature 39`C, dałam nurofen i spadło jej do 37,1 i tak cały wczorajszy dzien sie jej trzymalo. Innych objawów brak, jednak dzisiaj jakby lekki katar jej sie zacząl. Borys natomiast po tygodniowym antybiotyku (mial zapalenie ucha) byl dzisiaj u kontroli i ucho niby ok, ale miał wymaz z nosa i wykazlo bakterie, takze nadal antybiotyk i lekarstwa. Mam juz dośc tych chorób, czy to sie wreszcie skończy???

Poza tym wściekła jestem bo sąsiedzi mają remont juz chyba 7 misiąc i codziennie jak położe Borysa to zaczynają wiercic fuck, teraz znowu , ale w tej chwili to nawet własnych myśli nie słysze....:angry::angry::angry:

Hej!

Własnie,weekend zlecial szybko :-(...caly poza domem,rodzinkowo-imprezowy ;-)...

Mucha,gdzie Cie tam wywialo ;-)!!! Zazdroszcze tez :tak:!

Atu,zdrowka dla malego...pewnie zabki mu ida co??

Co do filharmonii to kiedys zawsze byla rezerwacja,hmm...moze cos sie zmienilo?!

Moje dzieci,po przestawieniu czasu na letni,wstaja pozniej z czego sie bardzo ciesze ;-)ale pewnie kwestia kilku dni i wszystko wroci do normy ;-)...

Dziewczyny zadzwoniłam ponownie do Filharmonii i powiedzieli, że wystarczy jak przyjdę 10.04 i rezerwacja nie jest potrzebna, to ja już nie wiem o co chodzi :wściekła/y: wqrze się jak pójdę i powiedzą, że trzeba było zrobić rezerwację.
Jutro jeszcze raz zadzwonię :tak: i zobaczymy co powiedzą.
AgnieszkaJ, a Ty już robiłaś rezerwację na 10.04 ???

kaaasiulka całkiem możliwe, że to na ząbki, bo ma dopiero dwa

Wronka, dużo zdrówka dla dzieciaczków, może za jakiś czas spotkamy się na spacerku, podobno kwiecień ma być piękny.

Ostatnia edycja:
moze ktos kojarzy w ustawieniach bb cos w stylu blokuj obrazy z bb - bo ja zaznaczylam z nadzieja ze to opcja umozliwiajaca blokade sciagania naszych fot , a okazalo sie ze to blokada widzenia -przeze mnie ;(((( i teraz nic podziwiac nie moge ;( helpme:)))

Vikiigus nie ma sposobu aby nie skopiowac zdjecia z netu które jest widoczne :) Jak je widać to można je zapisac u siebie w komputerze :) blokada nic nie da!

reklama
Witam.
Wronka zdrówka życzę;)
Iza ja byłam ostatnio w Ikarze na Błoniu,nie wiem czy dobry bo byliśmy 3 min ,Pani dokto kazała przyjśc jak wyrosną jedynki.Dzisiaj bede tam dzwonic zeby sie umówic ,a wiem ze tam sa krótkie terminy.

Piękna pogoda dzisiaj;)Zaraz biorę sie za mycie okna balkonowego u nas w pokoju(najgorsze na koniec);))
Potem spacerek z Kasiulka;))

Do góry