reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
hej:)

ja chyba tez zaraz na spacerek mykam - bo Viki jakas marudna - chco spalysmy do 10 , wiec to moze dlatego;)

ale ja chyba sobie na ryneczek pomykam :))) - może ktoś tez ma ochotę?

tylko musze się ogarnąć - bo nadal w piżamie :)))..więc najprędzej za godzinkę...:)))

Atu jak bedziesz u babci możemy sie umówic nad Balatonem,pewnie i Kaśka by dołączyła;)

super :-)

A pewnie,tez jestem chetna,Atu daj znac koniecznie to sie umowimy :-)

oczywiście, że dam znać :-)

hej:)

ja chyba tez zaraz na spacerek mykam - bo Viki jakas marudna - chco spalysmy do 10 , wiec to moze dlatego;)

ale ja chyba sobie na ryneczek pomykam :))) - może ktoś tez ma ochotę?

tylko musze się ogarnąć - bo nadal w piżamie :)))..więc najprędzej za godzinkę...:)))

my już po spacerku, ja już nie pamiętam kiedy spałam do 8, a co dopiero do 10 :szok: nie macie za dobrze dziewczyny:-)

Bartas zaraz będzie wcinał amu i też wybieramy się na spacerek nad Wisłę przywitać WIOSNĘ, więc jeśli Violi masz ochotę to przyjeżdżaj, tutaj też mamy ryneczek, to się z Tobą wybiorę :-)

ja już nie pamiętam kiedy spałam do 8, a co dopiero do 10 nie macie za dobrze dziewczyny
tak jasne ja to nie pamietam kiedy spałam dłużej niz do 5.30:wściekła/y: A wogóle to mój Starszak znowu ma temperaturę niewiadomego pochodzenia i oprócz tego nic, a ja mam urwanie głowy w pracy i muszę dopiąć projekt do piątku a jak tu się skupić jak się jest myślami przy dziecku. Pozdrawiam a pogoda dziś fantastyczna się zrobiła

Witam,
a u nas nieciekawie, u małego zdiagnozowano zapalenie płuc :-( na szczęście zmiany w płucach nie są duże i można je leczyć w domu, ale i tak jestem załamana :-(

hej,

u nas też od wczoraj u F. tempka niewiadomego pochodzenia. Znaczy wirus gówniany i tyle. Dziś lepiej chyba. A tak chciał iść palic Marzannę do przedszkola.....bidulek :-( i jak wychodzilismy z przychodni to akurat wracały jego przedszkolaki.....:-(.

Także zdrówka dla Was Wszystkich.

Dziś miałam usg połówkowe i mówię do gina, żeby mi Heleny szukał :-D a on tylko przyłożył głowicę do brzucha i mówi, że z takim interesem to chyba Helena Trojańska :laugh2::laugh2::laugh2:. Także będzie drugi rozrabiaka. Poza tym waży 450 g i pan dr nie miał do niczego zastrzeżeń.

Sali fotki super z tym brzuchem. Mi też się marzą ale ja wolę czarno białe i nie takie rodzinne :cool2:...takie indywidualne, bardziej z grą cieni na czarnobiałej fotografii.

Pozdrówka.

atu - przeciez pisłam kiedy jest koncert i linka wklejalam tez... nastepny jest 10 kwietnia. tez idziemy

peemka - zdrowka dla Tośka, bidulek !! Trzymaj sie kochana !!

JJ - gratuluje synusia:)

restauracja zalatwoona, tylko czekac na uroczystosc!!!

reklama
Do góry