reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam w końcu z domu!
Wracając zmarzłam, jakos zimno się zrobiło, brrr...

Wronka zazdroszcze spotkanka - szkoda, że ryneczek tak daleko odemnie i prawie juz go nie odwiedzam ;(
Za przepisiki mufinkowe dziękuje, może jutro bedzie czas na upieczenie :tak:

reklama
a my po imprezce - bylo miło:)

ostatecznie kupiłam jeszcze co innego - bo te klocuszki Tomka to takie miniaturki były:)))

malutka była grzeczniutka jak przystało na damę :) w przeciwiństwie do tatusia i w rezultacie musiałam mykać powrotnie - a jazda autem po nocy z moim astygmatyzmem to nie lada wyczyn...a niby okulary z antyrefleksem - uczepiłam się takiego autka i nawet fajnie smigał więc mi tez fajnie się jechało, bo dzięki dwóm czerwonym światełkom na przodzie nie raziły mnie tak te nadjeżdżające z przeciwka - ale w Gnieźnie gość chyba się wystraszył ,że za nim jadę od samego Poznania i najpierw zaczła nieracjonalnie zwalniać a potem zwyczajnie zjechał na chwilę na pobocze :))) ...i znowu jazda na oślep heheh :) nienawidzę jeździć po nocy :(

a dzis niedzielka - planujemy wypad na solanki do grudziądza - synek alergik i zawsze mu to pomaga :0

a więc miłej niedzieli i pozdrówka serdeczne:))))

Niedziela... my tez po zaleglych mych imieninkach, chceliśmy się dziś wyspać a tu sasiad z rana coś piłował jakby piłą mechaniczną bo hałas jak na okęciu w szczycie ;-)

hejka!
my wczoraj pojechaliśmy do teściów ( nadal u nich jestem ) strasznie daleko mieszkają od nas, jakieś 5 km :-D oczywiście laptopa zabraliśmy ze sobą, ale jakoś wczoraj nie było czasu, aby do niego usiąść. Po obiedzie z młodym pojechaliśmy na basen, a potem synuś został z teściami, a my wyruszyliśmy na imprezkę.

sali04 - oczywiście zadzwoniliśmy do właściciela i nie robił żadnych problemów i około tygodnia powiedział, że wymienią, ale tak już się przyzwyczailiśmy, że w sobotę rano zadzwoniłam do niego, że tak zostawiamy, ale dodatkowo ma nam dać te dwie poduszki w tym koloże co zamawiałam, więc będą dwie ciemne i dwie jasne
... a z lampą to Ci się udało szczęściaro !!!

vikiigus teraz to prawie sama chińszczyzna opanowała nasz rynek brrrrr :szok:

AgnieszkaJ dużo, dużo zdrówka

... hehe ja też byłam na ryneczku i wiecie kogo spotkałam ??? wronkę Aguś jak tam sukienka dla Weroniki, kupiona ???

reklama
Do góry