reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Własnie mąż kazał mi lotto sprawdzic bo wysyłał,mówi sprawdz bo te liczby dobre są czuje...
Mieliśmy 3,15,23,26,28,37
były 3 21 23 27 29 42

:angry::angry::wściekła/y:

reklama
ja juz dobrze sie czuje, adas tez troche lepiej.

sali - ale idzie sie wsciec .....

Aniu - sto lat !!

jutro jade wplacic zadatek na roczek. wybralam KRESOWIANKE... mam nadzieje ze dobrze wyjdzie.

HEJKA...

My dzisiaj z Kaśką mam mini spot forumowy u mnie w domku;)
Miałabym wieksze mieszkanko i mieszkała bez dziadka to bym Was wszystkie zaprosiła ale niestety w jedym pokoju 90 letni dziadek,w drugim my z dzieciaczkami,takze wiadomo dziedek potrzebuje spokoju i tak Moje daja mu nie raz popalic ale on to lubi chyba bo jak nie ma nas pół dnia to mówi ze źle mu samemu było,że za cicho w domu;)

Hej!
ale wam dobrze dziewczyny, pozdrowienia i uściski dla dziadka, no właśnie pogoda robi się wyśmienita, będę musiała w tygodniu jechać do mojej kochanej babci na Bartodzieje i iść na spacerek nad Balaton - uwielbiam tam chodzić :tak:

a propo ładnej pogody, mykamy za pare minut na spacerek

reklama
Do góry