reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Mk....heheh szalik...pomysł mojego męża...zdjęcie zrobione jak wrócili wczoraj ze spaceru...a zatytułowane...hhhmmm "WOJOWNICZY żółW NINJA"...heheheh

Witajcie w nowym tygodniu.
Wronka, mała wygląda jak wojownicza Karate Kid 3 ;) jest wprost zabójcza.
Dzięki za mile słówko a propos fasolki, trzymam za nich kciuki.

Hello ;)

Chyba wieczorne posty wycięło :(

Karwiw znajome na BB ściągnij :) I trzymam kciuki, żeby parze starającej się o malucha już wkrótce 2 krechy się ukazały.

A mi sie wicie gniazda nasiliło. Od rana siedzę w łazience i ją do błysku doprowadzam, juz kosmetyki maluchowe otrzymaly swoja polke w szafie i jestem z tego powodu szczesliwa.

Witam

Widze, że to co wczoraj uciekło to wróciło ale zżarło to co pisałysmy później........hehe a to miało byc forum mniej awaryjne.....hihih.....tu na pewno O. dyrektor ma udziały......

Piekna pogoda dziś. Wanda czekam na info o zdrówku Wiktorka i czy już w przedszkolu.........to my sobie BABY-Merolami poszalejemy po osiedlu  ;D

U nas juz czuc pod palcami zębole......Franek budzi się co 1,5 h w nocy a w dzień marudny strasznie.....pierwsza pojawi sie chyba prawa dolna 1 bo bardziej jest dziąsełko wypukłe z tej strony.....eeehhhh bidulek mój malutki.....tylko spacerki go uspokajają.....teraz słodko spi....

Na fotka wkleję cos z wczorajszego spacerku...

Czesc dziewczyny!!

U nas coraz lepiej, Samuelito ma juz wszedzie stupki, chwala bogu nic go nie swędzi i goraczka równiez odeszła :p
Fajnie ze dzisiaj sloneczko wyjrzalo.......od razu lepszy nastroj

Teraz ide nakarmic Samuelka, bo od 15 minut nie moze obiadu skończyć

Milego Dnia ;D ;D ;D

uwaga2mi.gif

Hej,
faktycznie nam posty wcięło. Ale może to naqm się wydaje przez tę chorobę co, Pati ;) ?
JJ i Wanda - foty sobie obejrzałam - fajowe ::).
Asioczek - gratuluje gniazdeczka - to najsłodsze chwile tuż przed. Nie zapomne jak prasowalam cala wyprawke, tak sie rozczulalam, ze pół dnia przy desce spedzilam, a ze brzuch byl juz pokazny i upaly nastaly, to czulam sie jak wielki parowóz, parowalam bardziej niz to zelazko.
A znajome pewnie sciagne, ale ta od in vitro bardziej na bocianie siedzi.

Pralka mi sie popsula, co bardzo psuje mi humor >:D.

reklama
Do góry