reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Natalya gratuluje 4 z plusem ale znam ten ból, jak mogło sie mieć lepszą ocene i samemu się to spaprało :p
mi zabrakło 0,1 do średniej gdzie otrzymałabym stypendium :p - a wcale nie wiedziałam , że trzeba sie postarać, tylko tak sobie zaliczałam, żeby mieć już z głowy.

a tak w ogóle, to bardzo dziękuję Tobie za te namiary na jamniczki, znajoma kupiła jamniorka z ogłoszenia podanego przez Ciebie i jej mama jest teraz szczęśliwa ze swojej TOSI ;D

reklama
to sie ciesze ze piesek ma nowa kochajaca wlascicielke:)...ja sie zastanawiam nad rybka:)
co do stypendium na stronie internetowej mojej szkoly jest podane ze mozna dostac ale nie sa podane kryteria, a chcialabym sie starac w przyszlym roku, u mojej kolezanki w siedlcach bylo tak ze 20% najlepszych uczniow dostawalo, nie wiem czy tak we wszystkich szkolach czy czasami od jakiejsc sredniej dopiero mozna sie starac...a zreszta nie jestem pewna czy na zaocznych tem moge...mel ale ta 0,1 to musialo cie wkurzyc...pech
dzisiaj w koncu tata wraca do domku z holandii, tylko ze w srode znowu jedzie...i jak wroci to od razu przyjezdzaja holendrzy maja kupe spraw do zalatwienia wiec go tydzien nie bedzie...znowu ale juz zapowiedzialam ze potem od razu robimy urlop...on juz tez jest zmeczony, tylko ze chca z nami jechac znajomi tez z malym dzieckiem, w sumie fajnie ale oni chca jechac gdzies w bieszczady...a co to dla mnie bedzie za wypoczynek jak z malym wtedy ani nigdzie wyjsc ani nic:( (zakladam ze bedzie zimno i duzo sniegu bedzie lezalo wic wozkiem nie ebde mogla sie ruszyc)...trzeba to dobrze przemyslec...

Natalya co do średniej, to na AWF w Gdańsku dostawali juz od 3,8 :p a u mnie na AWF w Warszawie była ogólnie wyższa średnia
i przysługiwało od 4,2 a ja miałam 4,1 :( 400 pln miesięcznie przeleciało koło nosa buuuuuuuuuuu a było by na nowe buty co miesiąc ;D

na studiach 400 do przodu to sie zawsze przyda:) to jest zwyczajny pech..a nie orientujecie sie czy na zaocznych tez przyznaja czy too indywidualnie od szkoly?

Czesc i czołem

Dziś jest dobry dzień, słoneczko przygrzewa, moi chłopcy zdrowi, kawa dobrze smakuje i jeszcze wczoraj byli u nas nasi przyjaciele b.długo starający się o dzidzię - i... mają fasolkę! A ja się dowiedziałam o tym pierwsza nawet przed ich rodzicami, więc tym bardziej jestem zaszczycona ! Cieszę się tak jakbym sama była w ciąży!!! Moja druga przyjaciółka miała w zeszłym tyg. transfer in vitro i mam nadzieję, że test wyjdzie pozytywny za 2 tygodnie i 3 lata ich starań będą zakończone. Trzymajcie kciuki Foremeczki, to nam Foremek tu przybędzie i prawdziwy babyboom się zrobi.
Miłej niedzieli.

Czesc dziewczyny :)

No ja w koncu mam wiecej czasu na forum :)
Kariwiw - pogratuluj znajomym fasolki :)
natalya - na zaocznych chyba tak samo daja stypendia - u mnie bynajmniej tez daja bez problemu... no i na UMK wiem ze tez daja... no i to dotyczy i stypendium w nauce i stypendium socjalnego czy takich tam roznych :)

A my z Wiktorkiem idziemy jutro na wizyte kontrolna do przychodni i mam nadzieje ze od wtorku maly pojdzie juz do przedszkola... Bo juz w domku mu sie za duzo nudzilo ;)
Pati26 - no niech Ci synus szybko zdrowieje :) My juz z Wikim jestesmy po ospie - przechodzil ja latem jak mial 2,5 roku i mial dokladnie 10 krostek na calym ciele !!!! i nie szlo go zatrzymac przed szaleniem na dworzu ;D ;D ;D ech.. dzieci to maja tyle energii :)

JJ - no mam nadzieje ze nie przyjda zapowiadane mrozy i ze od wtorku Wiki pojdzie do przedszkolka, to wtedy mozemy sie jakos spotkac na spacerek ;D

my wslanei wrocilismy do domku, najpierw bylismy za bydgoszcza w stopce czy jakos tak, jak sie wchodzi to jest taki duzy grill i miesko mozna sobie wybrac, na prawde dobre i niedrogie!!! a puzniej na deserku u sowy...zmeczona jestem strasznie mam nadzieje ze maly dobrze bedzie spal:) a my sie nacieszymy troche soba:) bo moj w srode znowu wyjezdza:(

A my wrocilismy od tesciow. Nawet sympatycznie bylo. Tylko moj maz podkurzal rodzicow troche mowiac im ze wyjezdzamy na stale z kraju bo rzad w Polsce - ble ble  ble a tesciowie stoja za PiSuarami i Przemek sie wscieka. A tescie tez sie denerwuja bo maja 3 dzieci i kazde po kraju rozrzucone - mieszka gdzie indziej. Wiec taka wizja im nie za bardzo...Bardzo sie ciesze ze mam juz Agatke w domu. Troche jest zepsuta - chciala na kolacje chleb w kostke i zebym w trakcie grala w warcaby - bo z babcia tak bylo...Ale juz ja powoli prostuje ;D No i Jagoda szczesliwa - dzis smiala sie do Agaty w glos tak jak przed wyjazdem - do nas pod jej nieobecnosc sie nie chichrala. Maja swoje uklady

Irin znow sie przenioslysmy z wrzesnioweczkami - nie podam linka bo mnie zbanuja, jakby co to masz moja kom ;) Teraz jestesmy na zupelnie prywatnym forum, z wlasna domena....Wreszcie nic sie nie sypie ;)I wytrzymuje nasze tempo

reklama
witanko ;D

Byliśmy dzisiaj w Myślęcinku....ludzi pełno...pomykają sobie na łżwach, nartach...no i widziałam dwa kuligi...i tak się astanawiam ,chyba za rok zrobię rozeznanie i też bym się na taki kulig z córcią pisała...co Wy na to??? Może za rok zwerbujemy ekipe i sobie taki kulig w Myślu zorganizujemy???

Karwiw trzymam kciuki za fasoleczkę... ;)

Przeczytałam wszystko co napisałyście...ale tyle tego było ,że hhhmmm zapomniałam...aha spóżnione życzonka dla Alusi
221ht.gif
2717eb.gif

Do góry