reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Głodny ten serwer czy jak, że ciągle coś zjada ???? A może cenzuira jużweszła ????

STO LAT, STO LAT DLA FRANIA !!

Asioczek - ech radosne masz przeżśywasz chwilę. Ciesz się nimi ile wlezie!

JJ - a to kółko dla Franka na basenie to miałaś swoje czy tam dają ? A zdjęcie też wcięło - hihihi.

Wanda - zdrówka dla Wiktorka !

A nam idzie powoli drugi zębol. I czasem ciężko Maludziakowi. Ale nic to. Przetrzymamy!

Pozdrawiam Maluszki i ich Mamusie.

reklama
Jeszcze raz

Dziekujemy!!!Dziekujemy!!!Dziekujemy!!!

za zyczenia - dla tych co sie wpisali później  :)

Mago to koło to jest na wyposażeniu basenu . Jest ich tam więcej. I deski do pływania i mnóstwo gumowych, pływających zabawek.

A poza tym to nie zauważyłam jak Ali stuknęło 6 miechów

STO LAT! STO LAT! Rzeki Mleka i Bezbolesnych Zębozaurusów !!!!!

A dajcie dziewczyny telefon na basen, bo z tegoco pamiętam to tam trzeba się umówić.

Od paru dni kąpiemy się razem z Alą w dużej wannie. I tak myślę o jeszcze większej ............

No to ja tez dolanczam sie do zyczen :)

Franeczku - duzo zdrowka i pociechy z rodzicow no i szybkiego wspolnego spacerku, co poznasz pewna panienke ;D ;D ;D
Alicjo - Tobie rowniez wszystkiego dobrego i duzo zdrowka i zeby zabki wychodzily szybciutko i bezbolesnie ;)

Jak już dzisiaj urzęduję przy kompie, to przy okazji wrzuciłam kilka fotek mojej córci do wąteczku 'foto'. Zapraszam do oglądania :-)

344 74 90 to telefon na basen - ul. Szczęśliwa (na końcu)- Fordon

Mago- Ala śliczna, no i czysta mama z niej przemawia  :laugh: :laugh: :laugh:
A teraz kobieto - ja cię nie wyganiam ale marsz do spania !!!!! Wiem co znaczy wczesnie wstawać....jak chodziłam do pracy to co rano o 6.00 na nogach. A tu jeszcze może byc noc z przerwami.....twu, twu....czego nie zyczę.

Hejkum kejkum....

A ja wpadłam tutaj żeby się pochwalić...heheh otórz...od jakiegoś czasu zaobserwowałam,że mój Niśkulec budzi się w nocy nie na karmienie tylko żeby się przytulić...bo podziumdzia dwa razy i dalej zasypia...więc postanowiłam ja nauczyć,że noc jest od spania a dzień od jedzenia i tulenia...heheh no i pierwsza nocka za nami...miało być tak,że jak się zbudzi to dostaje smoka....ewentualnie herbatkę....no a w skarjnych przypadkach krzyku....cycka....ale ...ku moijemu zaskoczeniu nawet herbatka nie była potrzebna...córcia budziła się, a i owszem co 3 godz. , ale dostała smoka i dalej kimała...także bilans końcowy wyszedł taki ,że : OSTATNI CYCUś OK. 1.00...A NASTęPNY DOPIERO O 9.00 bo nawet dała pospać...JUUUPPPIII, jestem z niej dumna....mam nadzieje tylko,że to nie był przypadek i kolejne nocki już będą coraz lepsze....no i kto wie, może za tydzień w końcu się wyśpię i prześpimy całą noc??? ::) ::)...TRZYMAJCIE KCIUKI ;)

reklama
Wronka - ciesze sie, ale nie gratuluje jeszcze co by nie zapeszac - poczekam kilka dni.......no moze chociaz ty se pospisz...... :(

Do góry