reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
JJ - my jestesmy juz po wizycie w przychodni i Wiki dostal jeszcze 4 dawki zastrzyku - 1 byla dzie wieczorem a ostatnia bedzie w srode rano. Do konca tygodnia ma nie chodzic do przedszkola, a ja zeby w glowe nie dostac jade do moich rodzicow w srode do piatku, takze ten tydzien odpada :( Nie wiem jak to bedzie w przyszlym tygodniu, bo ja juz chce poslac go do przedszkola bo ile mozna !!!! Ale pediatra powiedziala, ze nie puszczalaby go jeszcze w przyszlym tygodniu !!a Wiki chodzi do takiego przedszkola w ktorym wymagaja karteczki od pediatry ze dziecko zdrowe !!! Wiec cholera nie wiem jak to bedzie... Ale obiecuje ze jak tylko bede szla na spacer to dam znac - tez nie mam z kim chodzic :)

Cholera no coś szwankuje to bb...i nie widać.....miało byc ruchome...no ale..... w takim razie jescze raz....

STO LAT DLA FRANCZESKA Z OKAZJI UKOńCZENIA 4 M-CY

Franiu kochany
Całuski, cukiereczki i czekoladki z okazji 4 miesiączka ;D ;D
życza
Pati i Sami

waznedaty5mj.gif

No pięknie, do JJ napisałam a tu życzeń brak bo na suwaczek nie spojrzałam - no to :

Franeczku malutki rośnij duży i zdrowy , wszystkiego naj i żeby ząbki nie bolały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiktorek pozdrawia.

aaaaa to taka okazja :) :) :) :) :) :)

Franiu buziaki od Parisy i cioci Melci :-* :-* :-* :-* :-* :-*

I FURA DLA CIEBIE ;D

Ło matko ale tu życzeń dla Frania.......a on bidulek już spi  :)

Dziekujemy!!!! Dziekujemy!!!! Dziekujemy!!!!

Przekaże mu jak sie na cycolenie zbudzi  ;D
Mamuśka zapodała na dziasełko żelik i na razie śpi grzecznie.

reklama
Do góry