reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

MK chwilowo nawet ciuszkow nie kupuje, mam ich chyba wystrarczajaca ilosc. Wyprawke zaczelam od 62 ale 68 i 74 juz tez mam chyba w nadmiarze. A z tego co wiem szwagierka juz kolejna partie ma zakupiona. Nie wspominam o mojej szalonej siostrze i mamie ktore dzisiaj w Poznaniu szalaly na zakupach.

reklama
aska dobrze Ci :D Ale dzieci tak szybko wyrastaja - Jagodzie kupilam ostatnio body na 80 cm i sa jej dobre ::)

MK dlatego staram się nie przesadzać z ilością ciuchów. Maluszki tak szybko wyrastają. Ale mojej mamie nie wytłumaczę, że już mam komplet. Ma taki syndrom babci, że szok. Nagranie z USG oglada kazdego dnia. Co 2 dni przynajmniej na kawe wpada, juz powoli zaczynam sie obawiac co bedzie pozniej. Chyba mieszkam zbyt blisko rodziców.

witam wszystkich z samego ranka:)
dzisiajsza nocka w miare spokojna...ale i tak marzy mis ie porzadnie wyspac bez budzenia:)
za oknem szaro i zimne...brrr juz nie moge na to patrzec,a mnie czeka dzisiaj kolejny egzamin o godz 13...ale mam lenia...nei chhe mi sie uczyc
milego dnia wszystkim rzycze:)

Dzien Doberek laseczki!!!

U nas niestety noc nie minela dobrze,
Samuelito obudził się ok.22giej, mial lekko podwyższona temperature,
zjadl danonoka, wypil Meliskę z miodem , wysmarowalam wszystkie plamki i dalam czopek pyralginke........ZASNAL ok.24

Ok godz.2 zrobił pobudke strasznym krzykiem :o, biedaczek nie mógł juz wytrzymac tak go wszystko swedziało, a na dodatek
przywędrowała wysoka gorączka..39,4 :(...
Tak mi go żal było , ze az sie poryczałam. Lezeliśy do 5, bo Samciu nie mogl spac, glaskalam go i śpiewałam mu kolysanki :p (...nie wiem dlaczego ale wtedy chociaz nie plakal ;D)

Teraz ide go wykąpac w tym nadmanganianie, zobaczymy co z tego wyniknie.........

Miłego Dnia ;)

natalya pisze:
ja juz po egzaminie nawet dobrze poszlo:p jutro kolejny z filozofii..beee nie lubie, tzn nawet jest ciekawe ale jak facet ostatnio zadal przykladowe pyt to ani jedna osoba nie znala dobrej odpowiedzi :( jestem okropnie zmeczona...a malemu nie chce sie spac...

ja z folozofii w zeszłym roku dostałam 5 ;D

my tez już po basenie i po obiadziu u teściów ;D
a jutro na cały dzień smigamy do mojej mamy do fordonu, bo mąż będzie w rozjazdach, więc my też wyemigrujemy :)

Pati jak sie ma dzisiaj kropek ?

Kariwiw, Mela.. ;D ;D po kąpieli, wysmarowałam Samuelka tym specyfikiem na ospe i dzieki bogu nie narzeka na swedzenie.
Kropek nowych nie przybyło, a na wielu juz sie strupki porobiły.........
Ciesze sie ze nie płacze,bo mnie serce bolalo jak tak mu zle było.............

Zrobilam wlasnie obiadek na jutro,w koncu dokonczylam sprzatanie lazienki i teraz lece prasować ;D ;D ;D

Pozdróweczka bydgoszczanki ;) ;) ;)

Melanie pisze:
natalya pisze:
ja juz po egzaminie nawet dobrze poszlo:p jutro kolejny z filozofii..beee nie lubie, tzn nawet jest ciekawe ale jak facet ostatnio zadal przykladowe pyt to ani jedna osoba nie znala dobrej odpowiedzi :( jestem okropnie zmeczona...a malemu nie chce sie spac...

ja z folozofii w zeszłym roku dostałam 5  ;D

my tez już po basenie i po obiadziu u teściów  ;D
a jutro na cały dzień smigamy do mojej mamy do fordonu, bo mąż będzie w rozjazdach, więc my też wyemigrujemy  :)

Pati jak sie ma dzisiaj kropek ?
dostalam 4,5...z wlasnej glupoty....to byl test, szybko skonczylam i zaczelam sie niepotzrebnie zastanawiac ze moze pytania podchwytliwe...i w dwoch zmienilam odpowiedzi...z dobrych na zle..jestem wsciekla na siebi bo bym miala piatke, ogolnie to oceny byly tragiczne...bylo nawet kilkoro ludzi co nie mieli ani jednej dobre!!!! kurcze to jedna myslalam ze fuksem kazdy by trafil:p

reklama
Pati
Moc całusków dla Samuelka, Jula na szczęście nie miała takiej wysokiej temperatury ::), ale wiele nocy przepłakała...oj, cięzki to był czas. Będzie dobrze kochani! ;D

Natalya
No to do przodu z egzaminami ;) Powodzenia!

Wkleiłam dwie foteczki z dzisiejszego saneczkowania :) są w galerii.

Do góry